“Emelkedj fel Ozirisz, Geb fia, az elsőszülött, ki előtt az Istenek megremegnek. Tisztítsd meg magad a hónap első napján, felvirradsz az ÚjHolddal, és téged ünnepel Kemet az év három kezdetén.” (részlet egy Oziriszhez írt himnuszból)

Ozirisz nem kapcsolódik minőségben a Holdhoz, de az ősi Egyiptomiak mégis őt látták az ÚjHold ciklusaiban. Ozirisz története a halál-újjászületés-ÉLET ciklusa, tanítása. Minden ÚjHolddal kinyílik a misztérium, Ozirisz misztériuma. Minden ÚjHolddal lehetőslget kapunk mi is az Újjászületésre, Életünk ÚjraTeremtésére.

Minden hónapban ÚjHoldnál Egyiptom minket megszólító szakrális helyéről csatornázunk, a helyszínek változnak, de ismétlődhetnek is. Minden alkalommal videó-üzenetet kapsz, egyiket tőlem, a másikat Karimtől:

Márciusi ÚjHoldas Gyógyító Csatornázás

2021. április 12.

holduzenetek2

Megérkezett a következő ÚjHoldas Gyógyító Csatornázásunk helyszíne: a DJED oszlop (a csatornázást a kertünkben történik az Andara DJED rezgésében

Az áprilisi ÚjHold a belső, megtartó pillért építi bennünk. Az energiák jelen pillanatban tornádóként pörögnek körülöttünk. Rengeteg tisztulás zajlik, rengeteg változás történik. Ilyen erős transzformációs időben állították fel Kemetben a DJED Oszlopot megtartó pillérként. Ezt aktiválja bennünk az áprilisi ÚjHold.

Szokás szerint két videó-anyag készül, az egyik tőlem, másik Karimtől (ezt fordítom magyarra).

Karimmel EGYütt indítottuk el a KEMET MISZTÉRIUM ISKOLÁT, és csodálatos kapu nyílik a közös munkánkból. Karimről bővebben:

Egyiptológus-idegenvezető (immár 16 éve), és a Szufi út követője. A Szufizmus az Iszlám misztikus ága, az út, melyen Rumi is járt. Karim családja generációk óta követi ezt a szívben gyökerező ösvényt, melynek szellemisége átitatja Karim Ősi Egyiptomról adott minden tanítását, magyarázatát.

A csatornázott üzenetek díja  5 500Ft.

A tavalyi évben minden hónap 22. napja hozott erőteljes beavató üzeneteket Mária Magdalénától.

Ebben az évben azt érzékelem, hogy az ÚjHoldak hoznak olyan kódokat, melyekből az életünk teljességgel újjá születhet. Ha választjuk, hiszen ez az év a választások éve is.

A januári ÚjHold TOBOZMIRIGY AKTIVÁLÓ KÓDOKKAL érkezett.

A februári ÚjHold SZERELEM KÓDOKKAL.

A márciusi ÚjHold BŐSÉG KÓDOKKAL érkezett.

Ha szeretnél velünk utazni az egész éves ÚjHoldakkal nyíló energetikai folyamaton ezt is megteheted kedvezményesen:

A teljes éves (12×2 üzenet) díja 55 000Ft. Vagy két részletben 28 800Ft.

(Ha már részt vettél a januári és/vagy februári folyamaton, de most becsatlakoznál a teljes éves folyamatba, akkor az éves és eddig befizetett díj különbsége a részvételi díjad.)

Jelentkezéshez küldd el a neved, telefonszámod és a MÁRCIUSI ÚJHOLD szavakat: jelentkezem@vereskriszta.com