“Emelkedj fel Ozirisz, Geb fia, az elsőszülött, ki előtt az Istenek megremegnek. Tisztítsd meg magad a hónap első napján, felvirradsz az ÚjHolddal, és téged ünnepel Kemet az év három kezdetén.” (részlet egy Oziriszhez írt himnuszból)

Ozirisz nem kapcsolódik minőségben a Holdhoz, de az ősi Egyiptomiak mégis őt látták az ÚjHold ciklusaiban. Ozirisz története a halál-újjászületés-ÉLET ciklusa, tanítása. Minden ÚjHolddal kinyílik a misztérium, Ozirisz misztériuma. Minden ÚjHolddal lehetőslget kapunk mi is az Újjászületésre, Életünk ÚjraTeremtésére.

Minden hónapban ÚjHoldnál Egyiptom minket megszólító szakrális helyéről csatornázunk, a helyszínek változnak, de ismétlődhetnek is. Minden alkalommal videó-üzenetet kapsz, egyiket tőlem, a másikat Karimtől:

Februári ÚjHoldas Gyógyító Csatornázás

2021. február 12.

holduzenetek2

Megérkezett a következő ÚjHoldas Gyógyító Csatornázásunk helyszíne: Egyiptom SzívTemploma, a Szfinx

Az ÚjHold energiával áldott napfelkelténél kapcsolódunk a Szfinxnél, Egyiptom SzívTemplománál érkező SZERELEM kódokkal.

A februári ÚjHold megerősíti a SZERELEM valóságába vetett hitünket, és nyitja a Szívünket a SZERELEM kisugárzására és efogadására. Az ÚjHoldtól Valentin Napig tartó pár nap csodás teret tart ennek a folyamatnak.

Karimmel EGYütt indítottuk el a KEMET MISZTÉRIUM ISKOLÁT, és csodálatos kapu nyílik a közös munkánkból. Karimről bővebben:

Egyiptológus-idegenvezető (immár 16 éve), és a Szufi út követője. A Szufizmus az Iszlám misztikus ága, az út, melyen Rumi is járt. Karim családja generációk óta követi ezt a szívben gyökerező ösvényt, melynek szellemisége átitatja Karim Ősi Egyiptomról adott minden tanítását, magyarázatát.

A csatornázott üzenetek díja  5 500Ft.

Jelentkezéshez küldd el a neved, telefonszámod és a FEBRUÁRI ÚJHOLD szavakat: jelentkezem@vereskriszta.com