“Emelkedj fel Ozirisz, Geb fia, az elsőszülött, ki előtt az Istenek megremegnek. Tisztítsd meg magad a hónap első napján, felvirradsz az ÚjHolddal, és téged ünnepel Kemet az év három kezdetén.” (részlet egy Oziriszhez írt himnuszból)

Ozirisz nem kapcsolódik minőségben a Holdhoz, de az ősi Egyiptomiak mégis őt látták az ÚjHold ciklusaiban. Ozirisz története a halál-újjászületés-ÉLET ciklusa, tanítása. Minden ÚjHolddal kinyílik a misztérium, Ozirisz misztériuma. Minden ÚjHolddal lehetőslget kapunk mi is az Újjászületésre, Életünk ÚjraTeremtésére.

Minden hónapban ÚjHoldnál Egyiptom minket megszólító szakrális helyéről csatornázunk, a helyszínek változnak, de ismétlődhetnek is. Minden alkalommal videó-üzenetet kapsz, egyiket tőlem, a másikat Karimtől. Októberi ÚjHolddal indul a hathavi újholdas gyógyító folyamatunk. Részt vehetsz a teljes folyamaton, vagy egy-egy ÚjHoldnál is:

Októberi ÚjHoldas Gyógyító Csatornázás

2020. október 16.

holduzenetek2

Megérkezett a következő ÚjHoldas Gyógyító Csatornázásunk helyszíne: AZ ÖSSZETÖRT SZÍVEK ATLANTISZI TEMPLOMA. A Templom hatalmas bazalt-tömbjeiben szívek dobognak, melyeket a megbocsátás szabadít ki. Mindannyiunk azon részének szíve dobog ezen ősi kövekben, mely kapcsolódik az Atlantisz pusztulása miatt érzett bűntudathoz. Ez az ÚJHOLD Gyógyító Csatornázás az Atlantiszi karmához való kapcsolódásunkat oldja.

Két videó-üzenetet kapsz, egyiket tőlem, a másikat Karimtől.

Az előző szeptemberi ÚjHoldas Gyógyító Csatornázásunk helyszíne SZAKKARA Piramisának Gyógyító Temploma volt

Karimmel EGYütt indítottuk el a KEMET MISZTÉRIUM ISKOLÁT, és csodálatos kapu nyílik a közös munkánkból. Karimről bővebben:

Egyiptológus-idegenvezető (immár 16 éve), és a Szufi út követője. A Szufizmus az Iszlám misztikus ága, az út, melyen Rumi is járt. Karim családja generációk óta követi ezt a szívben gyökerező ösvényt, melynek szellemisége átitatja Karim Ősi Egyiptomról adott minden tanítását, magyarázatát.

A csatornázott üzenetek díja  5 500Ft.

Az ÚjHoldas üzenetek díja alkalmanként 5500Ft, vagy a hat hónapra 30 000Ft.

KEDVEZMÉNY! Amennyiben elindulsz a hathavi folyamatba a  szeptemberi ÚjHold Gyógyító Csatornázás videót ajándékba kapod.

Kérhetsz Személyes ÚjHoldas Csatornázást is, erre most összesen 2 főnek van hely.

A Személyes ÚjHoldas Csatornázást azoknak ajánlom, akik érzik, hogy különösen erősen kapcsolódnak Atlantiszhoz, és ez sok mintát működtet ma is bennük.

Két személyes videó-üzenetet kapsz, egyiket tőlem, a másikat Karimtől.

A személyes csatornázás díja 22 000Ft. A személyes üzenet mellé ajándékba kapod az adott ÚjHoldas kolletív csatornázás videóit.

 

Jelentkezéshez töltsd ki az alábbi űrlapot:


Hogyan szólíthatlak: *
Email címed: *
Teljes neved: *
Telefonszámod: *
Pontos címed: *
Melyik csatornázásokat szeretnéd (hónap neve, hat hónap, személyes szeptemberi): *
Hozzájárulok hírlevél küldéséhez
Az adatvédelmi tájékoztatót elfogadom