“Emelkedj fel Ozirisz, Geb fia, az elsőszülött, ki előtt az Istenek megremegnek. Tisztítsd meg magad a hónap első napján, felvirradsz az ÚjHolddal, és téged ünnepel Kemet az év három kezdetén.” (részlet egy Oziriszhez írt himnuszból)

Ozirisz nem kapcsolódik minőségben a Holdhoz, de az ősi Egyiptomiak mégis őt látták az ÚjHold ciklusaiban. Ozirisz története a halál-újjászületés-ÉLET ciklusa, tanítása. Minden ÚjHolddal kinyílik a misztérium, Ozirisz misztériuma. Minden ÚjHolddal lehetőslget kapunk mi is az Újjászületésre, Életünk ÚjraTeremtésére.

Minden hónapban ÚjHoldnál Egyiptom minket megszólító szakrális helyéről csatornázunk, a helyszínek változnak, de ismétlődhetnek is. Minden alkalommal videó-üzenetet kapsz, egyiket tőlem, a másikat Karimtől:

Jliusi ÚjHoldas Gyógyító Csatornázás

2021. július 22.

holduzenetek2

Július 22. már túl van az ÚjHoldon. A júliusi ÚjHoldtól (július 10.) figyeljük az energiák beáradását, hová hív, hol akar megérkezni az ÚjHoldas üzenet. Közben telt az idő, és nem érkezett meg az egyértelmű hívás. Egészen pár nappal ezelőttig, amikor kirajzolódott ÍZISZ TEMPLOMA és a TOBOZMIRIGY PIRAMIS a Gizai Fennsíkon és velük együtt egy időpont: július 22. MAGDALÉNA Napja

A júliusi ÚjHoldas Gyógyító Csatornázásunk összeér Magdaléna Napjával, és ezzel az üzenettel megkezdődik az idei OROSZLÁNKAPU Portál előkészítése.

Különösen erős időpont lesz, a júliusi ÚjHold és az Oroszlánkapu nyílása között, Magdaléna ölelésében <3

Szokás szerint két videó-anyag készül, az egyik tőlem, másik Karimtől (ezt fordítom magyarra).

Karimmel EGYütt indítottuk el a KEMET MISZTÉRIUM ISKOLÁT, és csodálatos kapu nyílik a közös munkánkból. Karimről bővebben:

Egyiptológus-idegenvezető (immár 16 éve), és a Szufi út követője. A Szufizmus az Iszlám misztikus ága, az út, melyen Rumi is járt. Karim családja generációk óta követi ezt a szívben gyökerező ösvényt, melynek szellemisége átitatja Karim Ősi Egyiptomról adott minden tanítását, magyarázatát.

A csatornázott üzenetek díja  5 500Ft.

FIGYELEM! Ha jelentkeztél az OroszlánKapu & Lemúria 2021 Online Csomagra (vagy az Élet Kulcsa Csomagra), akkor a júliusi ÚjHoldas üzeneteket ingyen kapod!

Az OroszlánKapu & Lemúria 2021 Online Csomagra IDE KATTINTVA TUDSZ REGISZTRÁLNI!

A tavalyi évben minden hónap 22. napja hozott erőteljes beavató üzeneteket Mária Magdalénától.

Ebben az évben azt érzékelem, hogy az ÚjHoldak hoznak olyan kódokat, melyekből az életünk teljességgel újjá születhet. Ha választjuk, hiszen ez az év a választások éve is.

A januári ÚjHold TOBOZMIRIGY AKTIVÁLÓ KÓDOKKAL érkezett.

A februári ÚjHold SZERELEM KÓDOKKAL.

A márciusi ÚjHold BŐSÉG KÓDOKKAL érkezett.

Az áprilisi ÚjHold a BELSŐ MEGTARTÓ PILLÉR aktiválását hozta.

A májusi ÚjHold a PILLANATNAK VALÓ MEGADÁS energiájával érkezett.

A júniusi ÚjHold a TÁPLÁLÓ MÚLT energiájával érkezett.

Ha szeretnél velünk utazni az egész éves ÚjHoldakkal nyíló energetikai folyamaton ezt is megteheted kedvezményesen:

A teljes éves (12×2 üzenet) díja 55 000Ft. Vagy két részletben 28 800Ft.

(Ha már részt vettél a januári és/vagy februári folyamaton, de most becsatlakoznál a teljes éves folyamatba, akkor az éves és eddig befizetett díj különbsége a részvételi díjad.)

Jelentkezéshez küldd el a neved, telefonszámod és a JÚNIUSI ÚJHOLD szavakat: jelentkezem@vereskriszta.com