November elsején költöztünk át az új otthonunkba. Áldott időben, a kelta újév napján, amikor eljön a lezárások ideje és a felszabaduló Térbe behívható az új. Az első reggelen közzétettem a kertről egy kis videót, és az egyik itteni barátnőm ezt reagálta rá: Gratulálok, valósággá vált az álmod. Akkor eszméltem rá, hogy tényleg. Szerettem volna egy kertet, már több, mint egy éve, és egyszer csak megérkezett a kertes ház, ami még sokkal jobb, mint amit el tudtam képzelni.

Már jó ideje így élek. Álmodom azt, amit élni szeretnék. És élem azt a rengeteg csodát, ami így a Fizikaiba átjön.

Arató Mónika barátnőm mondta 2009-ben, hogy a semmiből tudok manifesztálni, és ez az én erőm. Nagyon elgondolkoztam akkor ezen. Egyáltalán nem így érzékeltem magamat. Én azt éltem belül, hogy minden manifesztáció hosszú időt vesz igénybe, és ezer akadályon kell átküzdenem magam. De kívülről másképpen láttak engem.

Az, hogy ezen elgondolkoztam, és elkezdtem figyelni a teremtő folyamataimat bevonzotta az életembe Esther és Jerry Hicks könyveit. Az Érzelmek megdöbbentő ereje című volt az első, amit elolvastam tőlük. És a könyv által sorsfordító felismeréseket kaptam. A legfontosabb az volt, hogy rádöbbentem az, amit hívok, álmodok nem esetleges, hogy megtörténhet-e, hanem megtörténik, ha a gondolataim és érzelmeim ezt támogatják. Azaz tudatosan kell jelen lennem. Választhatok gondolatokat, és az érzelmeim a gondolatokkal változnak.

A tudatos jelenlét a teremtő folyamataimban villámgyorsan átalakította az életemet. Ez 2010 elején volt. Egy évvel később már Egyiptomban éltem, és azóta folyamatosan tágulnak az életemben a csodák, a fizikai valóságom egyre simogatóbb Édenkertté változik.

Két folyamatra érkezett 2020 elején, mindkettő aktuális még mindig. Ha már megvannak neked a hanganyagok, akkor ajánlom a velük való újra-utazást. Ha még nincsenek, akkor most kedvezményesen rendelheted őket:

És az új kurzus, mely segít megalapozni az, hogy a 2020-as év örömteli és áldott teremtésekkel teli év legyen:

“Új Valóságot Álmodok” – Teremtő Kurzus

21 + 1 ráadás hanganyag, azaz 22!!!

újra indul január 22-én

alombolvalosag1

21 napon keresztül kapsz egy nem túl hosszú hanganyagot, melyekkel megalapozhatod azt, hogy az Új Éved a Tudatos Teremtés Éve legyen. Mindegyik hanganyag egy választás. Választod velük azt, amit szeretnél <3

A hananyagok abból a rengeteg saját tapasztalásból születnek, melyeket 2010 óta a tudatos teremtés terén szereztem.

A teljes kurzust január 21-ig kedvezményes 11 000Ft-os ár feléért, 5500FT-ért rendelheted az eredeti 21 000Ft helyett!

AJÁNDÉK! Az “Új Valóságot Teremtek” és Csoda Valóság Kurzusok együttes rendelése esetén a FOLYAMATOS ÁRAMLÁS Hanganyagot ajándékba kapod.

FOLYAMATOS ÁRAMLÁS – Új évet megáldó hanganyag

Talán tapasztaltad már, hogy akkor indulnak be a dolgaid, amikor kifejezetten figyelmet adsz nekik. Aztán valahogy leállnak, megakadnak. Pedig az Univerzum folyamatosan áramló energiák halmaza. Ha ezzel összhangban vagyunk a mi életünk áldásos alakulása is lehet egy folyamatosan áramló energia-folyó. Ennek választását segíti ez a hanganyag.

A Csoda Valóság Kurzusról informáciért és jelentkezéshez IDE KATTINTS!

Megrendeléshez töltsd ki az alábbi űrlapot:


Hogyan szólíthatlak: *
Email címed: *
Teljes neved: *
Telefonszámod: *
Pontos címed: *
Melyik kurzusokat szeretnéd (Új Valóságot Álmodok, Csoda Valóság): *
Hozzájárulok hírlevél küldéséhez
Az adatvédelmi tájékoztatót elfogadom