Hónapokkal ezelőtt, amikor megszületett a “Tökéletes Férfi” Kurzusom, és elmeséltem ezt a Férjemnek, azt mondta, hogy ő is szeretne egy ilyen kurzust csinálni azért, hogy a férfiak is megtalálják a tökéletes nőt. Mert ő megtalálta :-). Ez nagyon meghatott akkor, de el is gondolkoztatott.

Ez nem azt jelenti, hogy mi mindig rózsaszín felhőben úszunk, és hogy nem tudunk jó zajosakat veszekedni. Minden kapcsolódásban vannak összeütközések és egybeérések. A lényeg az, hogy mit táplálunk, és engedjük-e, tokeletesnohogy az összeütközés még közelebb vigyen egymáshoz, vagy megmaradunk a szétválasztottságban és egymás okolásában.

Én az össze-érésre szavazok, a szerelem és a másik Fényének táplálására.

Az előbb olvastam egy cikket, amely arról szól, hogy a japánok majdnem fele – nők és férfiak – a szingli létet választja, és egyenesen undorodik a házasságtól és párkapcsolattól, mert mindkét nem börtönként gondol rá a különböző félelmei miatt.

Elszomorító volt azt olvasni, hogy nők és férfiak a félelmeket és a múltbéli rossz tapasztalások táplálását választják a szív megnyitása és az együtt megélhető csoda helyett.

A “Tökéletes Nő” Kurzusnál is leírtam, hogy a bennünk élő negatív férfi-kép az, ami létrehozza a külső nehéz és fájdalmas megtapasztalásokat. Ez így van a Férfiak esetében is, csak ott a nővel kapcsolatban él belül egy negatív kép, ami aztán teremti a külső tapasztalást.

Ezt a belső képet táplálják a személyes emlékeink – ezen és előző életekből -, mindaz, amit átvettünk a családtól, kulturális környezettől, örököltünk generációkon át, vagy beépítettünk a kollektív tudattalanból.

Ezeket lehetne kutatni a végtelenségig, mindig van belőlük újabb réteg, de szerencsére nem kell ezeket a rétegeket választani, megváltoztathatjuk a fókuszunk irányultságát és elkezdhetjük magunkévá tenni azt a pozitív képet, amivel találkozni szeretnénk a fizikaiban.

Azt érzem, hogy most eljött az ideje, hogy a férfiaknak is segítsek a női működés megértésében, a saját férfi-erőhöz és a nőhöz való olyan viszonyulás kialakításában, amely boldogabb együttléthez vezet.

Várlak Téged új kurzusomon, ami intenzíven irányítja át a figyelmet a negatív női-képről a Női-képre:

“Tökéletes Nő” Fókuszváltó-Teremtő Online Kurzus

indul: 2014. július 7-én

21 hanganyag, amellyel azért tehetsz, hogy felépítsd a belső NŐI-képedet, amelyet átírja a külsőt is

A kurzust 1400Ft-os áron rendelheted meg, ha július 4-ig bejelentkezel!

A “Tökéletes Férfi” Kurzusomat elvégezték Férfiak is, hiszen mindig nagy segítség a másik oldal szemével is megérteni magunkat. Ezért ajánlom ezt a kurzusomat nem csak Férfiaknak, hanem Nőknek is.

Illetve megrendelheted – akár Nő vagy, akár Férfi – a “Tökéletes Férfi” Kurzusomat is! A két kurzus kedvezményes díja 2000Ft, ha július 4-ig bejelentkezel.

A “Tökéletes Férfi” Kurzusról infót ide kattintva találsz!

A kurzusok megrendeléséhez töltsd ki az alábbi űrlapot:


Hogyan szólíthatlak?: *
Email címed: *
Teljes neved: *
Telefonszámod: *
Pontos címed: *
Mely kurzusokra jelentkezel (Tökéletes Nő, mindkettő): *