Mostanában sokszor hálát adtam az életemben és szívemben jelen lévő Férfiért, és ezt többször meg is osztottam a Facebookon. Az egyik ismerősöm pedig figyelmeztetett, hogy hogyan is lehetne ez másképpen, amikor évekkel ezelőtt elindítottam egy varázslatot a Férfiért, aki a tenyerén hordoz.

Tényleg így volt, közben már el is felejtettem, de így volt. Tényleg tudatosan álmodni és teremteni kezdtem a Férfit, és az elég gyorsan meg is érkezett.

Életem egy hosszú szakaszában ez egyáltalán nem így volt. Nagyon negatív férfi képpel rendelkeztem, és ennek megfelelő férfiak tudtam megjelenni az életemben.

Nagyon hálás vagyok azért, hogy a negatív férfi-képemből fakadó utolsó nagyon fájdalmas tapasztalás után rátaláltam Esther és Jerry Hicks könyveire és végre felébredtem arra, hogy hogyan teremtem én a gondolataimmal, Ferfiérzéseimmel, és a férfiakról szajkózott negatív mondataimmal ezeket a fájdalmas tapasztalásokat és hogyan tudok változtatni rajtuk.

A felébredésemet követően szinte azonnal megjelent a Férfi, és tényleg a tenyerén hordozott. Beletelt hat hónapba, amíg rávettem magam, hogy nyissak erre a teljesen új tapasztalásra, szerencsére ő kitartott. Kapcsolatunk első kilenc hónapjában a bennem működő régi mintázatok miatt nehezen tudtam elhinni, hogy tényleg meg lehet pihenni abban, amit Ő hozott az életembe, és ennek meg is lett az eredménye, egyszer csak szó nélkül elment, és vissza se jött kilenc hónapig.

A távozása közel vitt ahhoz, hogy ismét elkezdjem a férfiakat hibáztatni, de szerencsére nem estem bele ebbe a csapdába, tudatos maradtam azzal kapcsolatban, hogy a férfiak hibáztatása régebben sem vitt sehová. És ez rengeteg áldást hozott az életembe. Megjelent körülöttem egy csomó Férfi, akikhez semmilyen romantikus kapcsolódás nem kötött – nyilvánvaló volt számomra, hogy az én szívemben egyedül szerelemmel jelen lévő Férfi az, akire vártam és aki azóta a Férjem -, de mégis olyan csodás módon gondoskodtak rólam, hogy saját udvartartással rendelkező Királynőnek éreztem magam. És aztán visszaérkezett a Férfi, a Szerelmem, a Férjem, aki azóta nap, mint nap elkényeztet a törődésével és figyelmével.

Novemberben újra elindítom azt a kurzust, ami intenzíven irányítja át a figyelmet a negatív férfi-képről a Férfi-képre. November 21-ig kedvezményes áron jelentkezhetsz:

“Tökéletes Férfi” Fókuszváltó-Teremtő Online Kurzus

indul: 2013. november 23-án

21 hanganyag, amellyel azért tehetsz, hogy felépítsd a belső FÉRFI-képedet, amelyet átírja a külsőt is

A kurzust kedvezményes 1700Ft-os áron rendelheted meg, ha november 21-ig bejelentkezel!

MEGRENDELÉSHEZ TÖLTSD KI AZ ALÁBBI ŰRLAPOT:


Hogyan szólíthatlak?: *
Email címed: *
Teljes neved: *
Telefonszámod: *
Pontos címed: *

Mindannyiunkban vannak olyan emlékek – tudatos és tudattalan-, melyek táplálják a másik nemmel kapcsolatos bizalmatlanságunkat és negativitásunkat. De a negatív emlékek fátyla mögött ott van egy olyan ragyogó is, amikor még az EGYben tapasztaltuk a szerelmet és a Férfival való kapcsolódást.

A negatív gyökér-emlék hozza létre a további negatív tapasztalásokat. Az ebből kivezető út a negatív gyökér-emlék mögötti ragyogó Férfi-emlékkel való tudatos és gyakori összekapcsolódás, amíg ez az elménk valóságává nem szilárdul.

2×6 főt tudok fogadni arra a csoportos gyógyításra, amely segít ebben:

Ragyogó FÉRFI-Emlék – Csoportos Gyógyítás

2013. november 12.  14:00-17:00 és 18:00-21:00

Végigutazunk azokon az emlékeken, melyek táplálják azt a negatív férfi képet benned, amely az életedbe hívja a férfiakkal való nehéz tapasztalásaidat. Majd megpihenünk a ragyogó, boldog Férfi emlékben, átrezegtetve azzal a fizikai és finom-energiai testeket.

A csoportos gyógyítás részvételi díja 6500Ft.

Jelentkezéshez ide kattints!