“A tested úgy lett megtervezve, hogy sokkal tovább tartson…Mennyivel tovább? Végtelenül tovább. Mit jelent ez? Azt, Gyermekem, hogy a tested úgy lett megtervezve, hogy örökké tartson…Úgy terveztem meg a fantasztikus tested, hogy örökké kitartson. A kezdetek kezdetén fájdalmak nélküli testben éltetek, a halálnak nevezett félelem nélkül. A vallásos mitológiátokban Ádámmal és Évával szimbolizáljátok a sejtszintű emlékét ezen embereknek, de természetesen nem csak ketten voltak.” (Neale Donald Walsch, Beszélgetések Istennel)

Az Ősi Egyiptomban gyakorolták a Test teljes Újrateremtését. Ott van mindez Ozirisz újjászületésének mítoszában, az Ozírisz Szentélyek képeiben. A Mesterek tudták a Test Alkímiáját. Volt, aki választotta, mert erre volt hívása, volt, aki nem. Ezt pontosan leírja Szent Anna az Anna, Jézus nagyanyja (Anna, Grandmother of Jesus) című csatornázott könyvben.

Egy éve érlelődik bennem ez a kurzus. Egy éve érkezett meg a hívás, hogy engedjem át magamon mindazt, amire a Lelkem emlékezik ezen misztériumból. Egy éve tolom el magamtól. És csak most értettem meg miért.

Most, amikor borzadva nyitottam ki a szemem azokra a praktikákra, amiket a Mátrix Urai űznek a hatalmuk és testi létük fenntartására. A legalacsonyabb létforma, amely csak úgy tud létezni, hogy másoktól szívja el az életenergiát és a legártatlanabbak vérét issza. Valahol mélyen mindig tudtam ennek létezését, hiszen ez nem új. De most jött a fájdalmas felébredés, hogy mindez itt zajlik ma is körülöttünk.

És ez egy hónapra még inkább arrébb tolt a kurzus átengedésétől. Mert a Szellemi Hatalom és Erő birtoklásában könnyű tévútra jutni. És mindannyian jutottunk is különböző inkarnációkban. Én is. Olykor olyan tévutakra tudatosan vagy tudattalanul, melyek tükrébe nehéz belenézni…

A múlt hét mély alászállásával, múltbéli kisiklások feldolgozásával mára rátaláltam az Erőre és a Bizalomra. Bízom az Égi vezetésben, a Lelkem hívásában és abban, hogy a Végtelen Erőt, amit kaptam jól tudom használni. És így szeretetettel várlak a kurzusra:

TESTI ALKÍMIA – Online Kurzus

indul: június 1-én

rebirth

7 hanganyaggal utazunk. Mindegyik az Ősi Egyiptom tudásából érkezik, Lelkem hangján keresztül. Mindegyik egy erőteljes alkímiai folyamatot indít el a testedben, mély szembenézéseket, rálátásokat indít el, és segít a testedet elnehezítő, betegségben, diszharmóniában tartó hitrendszerek elengedésében. A 7 hanganyaggal – amennyit most Kemet rám tud bízni a Test Újjászülésének Misztériumából – áthelyezed a testedet abba az aran rezgésbe, melyben egész-ségben és kortalanságban tudod szolgálni az Isteni Tervet.

Hetente kapod a hanganyagokat, melyekkel a saját ritmusodban utazol.

A kurzus részvételi díja 33 000Ft, jelentkezésedet május 31-ig tudom elfogadni. A kurzust fizetheted két részletben is (2×18 000Ft), a második részlet június végéig esedékes.

AJÁNDÉK! A korábbi Kortalanság – Fiatalság Workshop hanganyagait ajándékba kapod amennyiben jelentkezésed megtörténik május 25-ig.

Jelentkezéshez töltsd ki az alábbi űrlapot:


Hogyan szólíthatlak: *
Email címed: *
Teljes neved: *
Telefonszámod: *
Pontos címed: *
Melyik fizetési módot választod (teljes összeg, két részlet): *
Hozzájárulok hírlevél küldéséhez
Az adatvédelmi tájékoztatót elfogadom