Egyre többen tudják és élik már azt, hogy semmi sem pusztán testi folyamat, a testünk a Lelkünk üzenetét közvetíti arról, hogy valami nincsen harmóniában bennünk. Az elváltozás mindig a finom-energiák szintjéről indul, Lelkünk számtalan jelet küldd arra, hogy ezt vegyük észre és korrigáljuk, így többek között a testi tüneteinken keresztül is kommunikál.

Éppen ezért minden esetben van egy energetikai módja is a betegségek, testi tünetek gyógyításának. A rezgések átalakításával megszüntethetjük a zavart a finom-energiákban, és az a testet is visszaemeli az egész-ség állapotába.

Szeptember elején kezdett hozzám a Lélek arról beszélni, hogy a testi elváltozások hátterében milyen lelki folyamatok állnak, és hogyan alakíthatjuk vissza a rezgéseinket a harmóniába.

Nagyon érdekes volt például az az információ, hogy a májat valójában nem az alkohol károsítja leginkább, hanem az a gondolati terheltség, amely a túlzott alkohol-fogyasztáshoz vezet. A negatív, önmarcangoló gondolatok feldolgozása teljesen leköti a méregtelenítő képességünket, így a testi méregtelenítésre alig marad energiánk. A gondolatok tudatos méregtelenítése felszabadítja a máj energiáit, aminek jótékony hatásait a tested is nemsokára tükrözni fog. Ennek alapján a legjobb májtisztító kúra a gondolataid megtisztítása és lecsendesítése.

A különböző testi elváltozásokkal, betegségekkel kapcsolatos gyógyító rezgés-átalakító hanganyagokat a Test-Könyv programom keretén belül rendelheted meg:

TEST-KÖNYV Hanganyagok

A következő  hanganyagot (szédülés, térdfájdalmak) december 20-án küldöm ki.

Ha új jelentkező vagy, akkor megkapod az előző hanganyagokat (máj-tisztító, savasodás megszüntetése, nemi-szervi gombás megbetegedések kezelése, vállfájdalom, ideg-becsípődések, ciszta a méhben, pánikbetegség, cukorbetegség, narancsbőr, elsősegély-meditáció, alacsony- és magas vérnyomás, székrekedés és puffadás, migrén, vizesedés, inkontinencia, gyomor fájdalmas megbetegedései, candida, szem felületének megbetegedései, szemölcsök, gyulladások, merevedési probléma, és női nemiszerv szárazsága, gyógyíthatatlan betegségek félelem-testéről való lekapcsolódás, bizalom a modern orvoslásban, petefészek ciszta, ízületi fájdalmak, vese gyulladásai, vesekő, glutén-érzékenység) is.

A Test-Könyv hanganyagokra feliratkozók folyamatosan kapják majd a további anyagokat, ahogyan azok érkeznek.

Ha megrendeled a Test-Könyv Hanganyagokat te magad is javasolhatsz azzal kapcsolatban, hogy mely testi elváltozásra, betegségre kérjünk a Lélektől információt.

A Test-Könyv Hanganyagok ára 3500Ft (ez a teljes díj, amely magába foglalja a jövőben érkezőket is). A következő  hanganyagot december 20n küldöm ki, ezt akkor tudom megtenni, ha december 19-ig bejelentkezel!

MEGRENDELÉSHEZ IDE KATTINTS:


Hogyan szólíthatlak?: *
Email címed: *
Teljes neved: *
Telefonszámod: *
Pontos címed: *