„Előhívtam belőlük a FÉNYT és az ÉLETET. A sejtjeik ismertek engem, elkezdtek együtt táncolni az univerzummal és nevettek, ahogy visszaemlékeztek igazi lényükre. Elaludtak és az angyalok fuvoláinak hangját énekeltem a sejtjeikbe. Minden harmóniába rendeződött.” (Flo Aeveia Magdalena, Emlékszem az Egységre, Mária Magdaléna története)

Júniusban megjelent bennem az a vágy, hogy megfényesítsem a testem, megjelent bennem a vágy arra, hogy csak az maradjon a testemben, a sejtjeimben, ami Fény, ami a Lélek és a Forrás rezgésével harmóniában van.

Amikor ez a vágy megjelent bennem, még nem terveztem azt, hogy én is böjtölni fogok Ramadán alatt. De, ahogy közeledett a Ramadán egyre nyilvánvalóbbá vált számomra, hogy a böjt megtartása elvisz majd engem a vágyott állapotba.

Ramadán ÚjHoldtól ÚjHoldig tart, a muzulmánok ilyenkor napfelkelte és napnyugta között nem esznek, nem isznak, tartózkodnak mindenféle testi vágytól. De a Ramadán ennél sokkal több, ha valaki tényleg megérti ennek az erőteljes spirituális gyakorlatnak a lényegét. Ramadán az Istenivel töltött idő. Valójában minden szinten megtisztító böjt, mert célja az, hogy minden gondolatot, érzelmet, energiát és fizikai folyamatot felajánlj Istennek. Tavaly még nem böjtöltem a fizikai szinten, de már akkor is érzelmi és gondolati böjtöt tartottam, odafigyeltem arra, hogy minden gondolatot és érzelmet, ami nem szeretet alapú szeretettel itassak át.

Az idén a fizikai szintet is hozzátéve még erőteljesebb hatású volt számomra ez a folyamat. És erőteljes volt azáltal is, hogy megkértem a Kedvesem, hogy minden napra válasszon nekem egyet Allah 99 nevéből. Valahányszor eszembe jutott, hogy enni vagy inni szeretnék, vagy bármilyen negatív gondolatom volt Allah aznapra kiválasztott nevét kántáltam, és engedtem, hogy Lényem egészét átmossa a név magas rezgése. Ez a folyamat rengeteg – testi szinten – is megtapasztalt változást, tisztulást és megfényesedést hozott az életembe.

Többször írtam már arról, hogy az élethez szükséges összes bölcsesség benne van Allah 99 nevében. A nevek erőteljes rezgését már többen meg is tapasztalhattátok velem, a különböző szertartások és meditációk alkalmával.

Nemsokára újra elinduló online kurzusom segítségével te is behívhatod az életedbe a tested Fényben való megújulását és a nevek átalakító erejét:

Test-Fényesítő Böjtös Online Kurzus

28 napos kurzus testi, lelki és szellemi jóllétedért

indul: 2013. május 9.

28 nap ­* 28 meditációs hanganyag * 28 napi megerősítő gondolatsor

ÚjHoldtól ÚjHoldig tartó böjtös folyamatra hívlak. Napfelkeltétől napnyugtáig tartó testi, lelki és szellemi böjtre. A testi böjtöt végezheted a Ramadán böjti gyakorlata szerint (napfelkelte és napnyugta között az evés és ivás szüneteltetésével). Vagy átalakíthatod olyan módon, hogy csak vizet iszol ebben az időszakban.

Ezt a testi folyamatot egészítjük ki azzal, hogy tisztító böjtöt tartunk a gondolatok, érzelmek és energiák szintjén is.

A böjtös folyamat alatt minden nap kapsz egy meditációs hanganyagot Allah valamelyik nevével, amelynek segítségével folyamatosan emelheted a rezgéseidet. A hanganyaghoz kapcsolódóan kapsz egy gondolatsort is, amely abban támogat, hogy szeretet-alapú döntéseket hozz a mindennapjaidban.

A Test-Fényesítő Böjtös Online Kurzus részvételi díja 8800Ft. KEDVEZMÉNY! A Te részvételi díjad csak 4900FT, ha május 7-ig bejelentkezel!

Május 8-án ismét elindul Testsúly-Szabályzó Teremtő Online Kurzusom is, melyet nagyon jól kiegészít a Test-Fényesítő Kurzus. Az Online Testsúly-Szabályzó Teremtő Kurzust és a Test-Fényesítő Böjtös Kurzust együtt 6500Ft+4900Ft=11400Ft helyett 8500Ft-ért vásárolhatod meg, ha május 7-ig bejelentkezel!

Az Online Test-Súlyszabályzó Kurzusról ide kattintva találsz információt!

Jelentkezéshez töltsd ki az alábbi űrlapot:


Hogyan szólíthatlak?: *
Email címed: *
Teljes neved: *
Telefonszámod: *
Pontos címed: *
Megrendeled-e a Testsúly-Szabályzó Online Kurzust is: *