A Ramadán egy holdhónapig tartó böjtje mindig mély változásokkal szokott megajándékozni, melyet aztán örömmel adok tovább és osztom meg azokkal, akiket a megérkezett tanítások megszólítanak. Két hete kezdődött a Ramadán és a böjttel felszabaduló tér elkezdte felszámolni bennem a korlátokat, amiket a bőség tágulása elé állítok.

Egy nagyon fontos mintázatra hívták fel a figyelmemet. Arra, ahogyan bizonyos dolgokra eleve nemet mondok, mert az a program fut bennem, hogy jelenlegi anyagi körülményeim között ezt én nem engedhetem meg magamnak. Ez egy olyan minta, amit szinte mindannyian működtetünk, és ezzel már a vágy megszületésénél nemet mondunk annak testet öltésére.

Mondok erre egy példát. Tegyük fel vágysz egy utazásra, nagyon nagyon hív a hely, már régóta szeretnéd felfedezni, talán mindig is szeretted volna. De az a program benned, hogy ez neked túl drága, és egy sóhajjal el is engeded a vágyadat. Meg sem engeded azt, hogy szeretnéd, igent mondasz rá, hívod taguloboseg1a megfelelő körülményeket, teszel érte energetikailag és a fizikaiban. Eleve megtagadod magadtól, mert az a hitrendszered, hogy számodra ez luxus.

Mindannyiunk számára más és más az, amit ilyen korlátok közé rakunk. Számomra például a saját otthon, ház.

De ahogy erre elkezdtem figyelni az is nyilvánvalóvá vált, hogy sok kis aprósággal is működtetem ezt. Mondjuk nem veszek meg egy bögrét egy bizonyos pénzösszeg fölött. És itt ne hatalmas összegre gondolj, van a fejemben egy fék, és hiába tetszik egy bögre, és tudom azt is, hogy azért magasabb az ára, mert kézimunka, a fék azt mondja nem lehet.

Ez csak egy példa volt, de sok ilyenre láttam rá az elmúlt egy hétben. És ráláttam arra is, hogy én ezekből szeretnék kilépni, nem szeretném tovább vinni a fékeket és saját magam ellen teremteni. Ezért a fék és a félelem ellenére elkezdtem odafigyelni arra, hogy megengedem magamnak például a bögrét és örülök neki. Közben éreztem, hogy minden ilyen kis korláton való átlépéssel közelebb kerülök a nagy álmom megengedéséhez is.

És persze itt megjelent a következő félelem: nem szabad pazarolni. Sorban még egy csomó közmondás is eszembe jutott. És az is, hogy mennyire nem szeretem az esztelen pazarlást. Valószínű volt olyan életem, amikor én is ezt tettem. De akkor hol van a határ az egészséges félelem-nélküli megengedés és esztelen pazarlás között. Erre meg is érkezett a válasz Maattól, aki az Ősi Egyiptomban Netertje az Igazságnak és Egyensúlynak.

Ezt a csatornázott hanganyagot megkapod rögtön a hanganyagok megrendelése után, mielőtt még utalnád az általad választott részvételi díjat. A hanganyag rezgése hozzásegít ahhoz, a pénz kiáramlását ne övezzék félelmek benned, hanem megengedés és bizalom az Univerzum Végtelen Bősége felé.

Ismét elérhetővé teszem a tavaly ilyenkor érkezett hanganyagokat. Június 24-ig tudod rendelni az ebben a témában érkezett tanításokat. Várlak, ha te is hátrahagynád a beépített korlátokat:

TÁGULÓ BŐSÉG HANGANYAGOK

4 + 1 hanganyag

A négy héten keresztül érkező hanganyagok csatornázott tanítások és abban segítenek, kilépj a belső korlátokból, fékekből, hogy csak egy bizonyos határig engedheted meg magadnak a jóllétet, bőséget és bizonyos vágyaid megtapasztalásától eleve el vagy zárva.

A hanganyagoknak nincsen előre meghatározott díja. Te határozod meg a hanganyagok díját teljességgel, de ez már maga a folyamat, ami a korlátokból való kilépésedet segíti. A hanganyagok részvételi díja bármennyi lehet számodra, de úgy tudod magadat ebben a folyamatban támogatni, ha az valamivel magasabb, mint amit a korlátaid mondanak bennek.

Az első hanganyagért nem fizetsz, ezt megkapod a jelentkezésedet követően, és az a kérésem, hogy még az utalás elindítása előtt hallgasd meg, hogy megérkezz általa a félelmeken túlra, a bőség állapotába.

A második hanganyag Tothtól érkezett, és a felelősségvállalásról szólt. Minél több pénzed van annál nagyobb a felelősséged. Több pénz, több lehetőség, több hatalom, sokkal több döntési helyzet. Birtokodban egy olyan energiával, amit sok erővel ruháztunk fel, tehetsz sok jót, és árthatsz is.Mindannyiunknak vannak ezzel kapcsolatos emlékeink, és sokszor hoztunk tudattalan döntést, hogy inkább ne legyen, mert így nem tévedhetünk. De persze az élet nem erről szól. Nem menekülhetünk ki belőle csak azért, hogy nehogy tévedjünk. Azért vagyunk itt, hogy megtanuljunk szeretetből és nem félelemből döntéseket hozni. Nem dobhatjuk el ennek felelősségét.

A harmadik haganyag Ízisztől érkezett, és a bizalomról szól, felszínre hozza és gyógyítja azon részeinket, ahol nem bízunk a fizikai világban. Amíg a fizikai világ számunkra a harc, túlélés helyszíne – ahol mindenért küzdenünk kell, ahol egyedül vagyunk -, addig nehezen tudunk belepihenni abba, hogy a bőség tágulhat és anyagi keretenk nyílhatnak.

A negyedik hanganyag Hathortól érkezett és azon hitrendszerünket oldja, ami a végességgel kapcsolatos. Az emberiség alap megtapasztalása, hogy a JÓ VÉGET ÉR. Ez az alap-programunk: KIDOBTAK MINKET AZ ÉDENKERTBŐL, ÉS ODA, CSAK A HALÁL UTÁN KERÜLHETÜNK VISSZA. Mivel nem jó megválni a jótól, ezért szinte-mindannyian kialakítottunk egy olyan tudattalan védekezést, hogy inkább nem is kell, csak nehogy véget érjen.  Vagy ha éppen van, nem hisszük el, hogy ez tarthat, növekedhet és önszabotáljuk benne magunkat. Ezzel kapcsolatban érkezett a negyedik hanganyagban egy segítő gyakorlat Hathortól, mely a lótusz rezgésével dolgozik.

AMUN, a Rejtőzködő, a Nap, amikor nem látszik, amikor rejti az árnyék, a sötétség. Tőle érkezik az ötödik hanganyag, mely koronája és nagyon fontos darabja Táguló Bőség Hanganyagoknak. Amun Egyiptom fő Istensége lett az ÚjBirodalomban. Ezzel semmi baj nem is lenne, hiszen AMUN pont az az ERŐ, amivel a SEMMIBEN is érzékeljük, tudjuk és éljük a MINDENT. De sajnos durván visszaélt ezzel az energiával az Amun Papság, mely ugyanabból az energiából szerveződött, mint az a társaság, ami Atlantisz vesztét okozta. Titkos társaságuk áthatotta a Római Birodalmat is, főpapjukból lett később Róma püspöke, illetve abból a Pápa. Ők azok, akik ma is irányítják a Világot és teremtik a Mátrixot. Kemény mágiával befolyásolják az emberi tudatosságot és azt programozzák, hogy mindannyian a Mátrixtól függünk, ezért anyagi jóllétünk, bizonságunk egy perc alatt bármikor semmivé válhat. A tudatunk ereje végtelen, képesek vagyunk lekapcsolódni a Mátrixról, a programozott félelem-mintákról és más valóágot teremteni.

A hanganyagokat június 24-ig rendelheted.

Jelentkezéshez töltsd ki az alábbi űrlapot:


Hogyan szólíthatlak: *
Email címed: *
Teljes neved:

*
Telefonszámod:

*
Pontos címed:

*
A választott összeg:

*
Hozzájárulok hírlevél küldéséhez
Az adatvédelmi tájékoztatót elfogadom