Sokan nem szeretik a Valentin-Napot, túl üzletinek, erőltetettnek, amerikainak tartják. Pedig van saját népi gyökere a Kárpát-medencében is. Ezen a napo ünnepelték elődeink a madarak házasságát, és a madaraknak mindenféle finomságokat tettek ki színes szalagokkal a fákra kötözve. Hiszen itt a tavasz, ébred a természet, ébred az élet-energia.

Én szeretetem ezt a napot. Szeretem a mindent elborító vörös és rózsaszín szíveket. Szeretem, mert szerintem minden alkalom, amikor a szívet, szeretetet, szerelmet ünnepeljük csodás. És persze az a legszebb, ha minden nap ünnepeljük, de mégis egy alkalom segít az energiáinkat, figyelmünket fókuszálni, egymásra és az igazán fontosra irányítani.

Napok óta érzékelem Magdaléna és Jézus sűrűsödő, közös jelenlétét és azt, hogy gyógyító üzenetek készülődnek tőlük, ma reggel el is kezdtek formálódni az üzenetet, melyeket a nap folyamán rögzítek is. Az üzeneteket vasárnapig rendelheted és hétfőn küldöm majd ki:

SzívGyógyító – SzívMegnyitó Üzenetek Mária Magdalénától és Jézustól

Egy-egy közös üzenet érkezik.

Az egyik nőknek, illetve női életeinknek szóló, minden olyan megtört szívélménynek, amikor nőként magunkra maradtunk, egyedül voltunk.

A másik üzenet férfiaknak, illetve férfi életeinknek szól, minden olyan történésnek, amikor a szív zárva maradt az érzelmek kifejezése előtt.

Az üzenetek kedvezményes díja 2500Ft, február 19-ig rendelheted őket.

Ha van Magdaléna és Jézus olajad, akkor érdemes lez őket szintén használnod a hanganyagok mellé. Ha még nincsen, akkor most a két olaj (10ml) és hanganyagok díja 4500Ft. (Az olajokat március végén kapod meg).

Megrendeléshez töltsd ki az űrlapot:


Hogyan szólíthatlak: *
Email címed: *
Teljes neved:

*
Telefonszámod:

*
Pontos címed:

*
Mit szeretnél rendelni (hanganyagok, hanganyagok + olajok):

*