„A szívem szerelemben ég, csak a lángot látom. A szívem szenvedéllyel lüktet, mint az óceán hullámai…Bárhol vagyok, otthon vagyok, a szerelmesek szobájában. Csukott szemmel látom a szépséget, ami táncol. A fátylak mögött szerelemtől részegülten én is a mozduló világ táncát táncolom” (Rúmi)

Ruminál szebben senki sem tudja számomra leírni a szerelmet. Nem csak leírja. Szavai nyomán érezni lehet a szeretemmagamszerelem lüktetését.

A szerelem alatt legtöbbször a két ember közötti szerelmet értjük. Keressük, vágyakozunk rá.

A SZERELEM valójában egy életérzés az EGY szépségének csodálatában való tánc. Ezen életérzés jelenlétében meg szokott érkezni a társ is, illetve a meglévő párkapcsolat is megszépül, újra táncolni kezd benne a szerelem tüze.

Tapasztalásom az, hogy a SZERELEMBEN újra és újra meg kell pihenni, újra és újra vissza kell érkezni hozzá, táplálni kell magunkban, mert nagyon könnyű elveszni az elme monológjaiban, az elvárásokban, a másik változására várásban.

Valentin Nappal indítottam azt a három kurzust , amely segít a szerelemtől részegültség érzés megidézésében, megtartásában. Most a kurzusokat újra rendelheted:

“SZERETEM MAGAM” Kurzus

2017. február 9-én küldöm ki újra

10 hanganyag, mely segít kipihenni az önmagaddal kapcsolatos negativitásból, segít a fókuszodat a magadban hordozott szépségre helyezni, segít önmagaddal szív-kapcsolatot kialakítani.

“SZERETLEK TÉGED” Kurzus

2017. február 9-én küldöm ki újra

10 hanganyag, amely segít kipihenni a másikkal – legyen az a szerelmed, gyermeked, édesanyád, édesapád, főnököd, barátod stb. – kapcsolatos negativitásból, segít rácsodálkozni a benne rejlő Isteni szépségre és segít vele szívből kapcsolódni.

“SZERETEM A VILÁGOT” Kurzus

2017. február 9-én küldöm ki újra

10 hanganyag, amely feloldódni abban, hogy a Teremtés szépségét csodáld a világ különbözőségeiben

A háom kurzus kedvezméyes díja most 1500Ft, amennyiben megrendelésed megérkezik február 8-ig.

Megrendeléshez töltsd ki az alábbi űrlapot:


Hogyan szólíthatlak?: *
Email címed: *
Teljes neved: *
Telefonszámod: *
Pontos címed: *