Augusztus elseje az év-körön a bőség időszakának beköszöntése. Augusztusra véget ér az aratás, az arany búzatáblák kalászait levágják, hívogat a frissen sült új kenyér illata.  A nappalok már egyre rövidebbek, de ezt szinte észre sem vesszük még, hiszen a napsugarak bearanyozzák a napjainkat, simogató melegük édesanyánk ölelő karjának biztonságát idézi. A természet hihetetlen bőséggel kényeztet, válogathatunk a lédús, mézédes gyümölcsökből, melyek Föld-Anya és az Univerzum tápláló szeretetével mosolyognak ránk.

Ez a kiteljesedés, beérés, az öröm és a hálaadás időszaka. Mindaz, amit tavasszal elvetettünk beérik a saját életünkben is, learathatjuk fáradozásunk megérdemelt jutalmát.

Több éven keresztül csoportos szertartásokat vezettem, így kapcsolódtunk az év-kör aktuális energiáival. Életem átalakulásával a szertartások leginkább belül zajlanak, de az aktuális energiákra való ráhangolódás megmaradt és új formákat öltött.

Egy éve augusztus elsejével három hanganyag érkezett, melyek segítségével te is hangolódhatsz az év-kör fordulásának energiájára és tágabbra nyithatod az életed a bőség beáradása előtt. Az üzenetük most is nagyon aktuális. Ha megvannak neked a hanganyagok ajánlom, hogy hallgasd őket Tízmilliószoros Napon. Ha nincsenek, akkor most kedvezménnyel rendelheted:

“Szeretek-Teremtek” Hanganyagok

2016. július 8-án reggel, Tízmilliószoros Napon küldöm ki őket újra!

A szeretet-lenség bármilyen formája nagy mértékben akadályozza a teremtő erőd hatékonyságát, mert sok energiád folyik el teljesen felesleges irányba. A három hanganyag abban segít, hogy felold ezeket a szeretet-lenség állapotokat és még több teremtő energiát szabadíts fel.

Az első hanganyag abban segít, hogy kilépj azokból a szituációkból, melyek bírálatokban, ítéletekben, a helytelenségen való őrlődésben tartanak, visszatalálj a szívedbe, ilyen módon szabad folyást biztosítva a teremtésnek.

A második hanganyag abban segít, hogy megengedd magadnak – és így másoknak is – a hibázást, és azok tagadására elvesztegetett rengeteg energiával azokat a lehetőségeket építsd tovább, amikre a hibák rámutattak.

A harmadik hanganyag a múlt szeretettel való átmosásában, átölelésében segít.

A hanganyagok kedvezményes díja 1400Ft, ha megrendelésed megérkezik július 7-ig.

Megrendeléshez töltsd ki az alábbi űrlapot:


Hogyan szólíthatlak: *
Email címed: *
Teljes neved:

*
Telefonszámod:

*
Pontos címed:

*

Mentés

Mentés

Mentés