A valóságod tudatos és tudattalan meggyőződéseid halmaza. És minden meggyőződésed egy sokszor elismételt gondolat. Egy új valóság megteremtéséhez új gondolatokra, és azokból születő új meggyőződésekre van szükséged.

Sokszor beszélgetek hasonló témákról emberekkel, és sokszor elhangzik az a kérdés, hogy hogyan tudnak rátalálni azokra a gondolati-mintákra, amikkel a nem tetsző valóságot megteremtették. Valójában egyszerű, mert csak meg kell nézni azt a valóságot, amit éppen élünk. És sokaknak mégsem olyan egyszerű, mert túlságosan benne vannak a történetükben és nem látják, hogy az másképpen is lehetne.

Az éppen megélt valóságban ott pihen a másik, a jobban tetsző. És szívesen segítek abban, hogy lecseréld az önkorlátozó gondolataidat újakra, melyek segítségével behívhatod az új történetedet, az új valóságodat:

Új Történetem – Személyes Online Valóságteremtés

A Személyes Online Valóságteremtés háromhetes folyamatában négyszer konzultálunk skype-on keresztül. Az első konzultáció alkalmával ránézünk az aktuális, átírni kívánt történetedre, feltérképezzük az azt létrehozó gondolati mintáidat és kiválasztjuk helyettük azokat, amik az átélni kívánt történetedet vonzzák. És ezekkel a gondolatokkal neki indulsz az Új Történeted fizikaivá „rezgetését” szolgáló háromhetes gyakorlatnak. Hetente egyszer beszélünk egymással, a második és harmadik konzultáció alkalmával az átbillenésben támogatlak.

A történetünk átírásának legnagyobb kihívása az, amikor túl nagy a különbség a régi, már átélt történet és az új, megélni kívánt történet között. Ilyenkor az elme összezavarodik és megpróbálja bebizonyítani, hogy teljesen őrült vagy és ámítod magad, ha kitartasz a folyamatban. De, ha kitartasz, megtörténik az átbillenés, a benned lévő zaj lecsendesedik, és te kinyílsz az új valóságnak. Ebben a folyamatban tart meg és támogat a második két beszélgetés.

Az utolsó negyedik beszélgetéssel lezárjuk a folyamatot, illetve a folyamatodat áttekintve látlak el útravalóval a továbbiakra.

Az Új Történetem – Személyes Online Valóságteremtés (háromhetes folyamat négy skype konzultációval) díja 12 000Ft

Jelentkezéshez küldd el nekem az ÚJ TÖRTÉNETEM szót, a neved és a címed: jelentkezem@vereskriszta.com