Ptah, aki a Világot a szíve gondolatával teremti, aki Szava varázslatával ad életet. Imhotep, a nagy gyógyító, “Ptah gyermeke”, akit az egyiptomiak isteni minőségbe emeltek. És Sakkara a Gyógyító Templom, ahol Imhotep tevékenykedett, és teremtett. Ebbe a Templom-Térbe hívlak február elején, az ÉvKör fordulásával.

 

Szakkara Gyógyító Temploma Hanganyag


Szakkara gyógyító templomában az “elmét altatták” a papnők, amikor az elme alszik, a Lélek átveszi a hatalmat, megtörténik a gyógyulás, megoldások születnek.

A hanganyaggal végig járjuk Szakkara Templomának különböző tereit, és azt az ősi gyógyító utat, melyet bejártak az ősi időkben a gyógyulásért a szakkara1Templomba érkezők. Megidézzük a Gyógyító Templom papnői és papjait, hogy elaltassák az elménket, így megadva magunkat  a Lélek bölcsességének.

Ajánlom ezt a hanganyagot, ha van olyan problémád, amit már szétagyaltál, de mégsem tudtad megoldani. Ajánlom ezt a hanganyagot, ha amúgy is hajlamos vagy túlgondolkozni, és nehezen megy a megadás. Ajánlom, ha szeretnél megpihenni a Lélekben és az ősi egyiptomi gyógyító tér békéjében. Ajánlom ezt konkrét fizikai problémára is, melyet engednél gyógyulni Lelked teljességében.

A hanganyag díja 2000Ft, január 31-ig tudod rendelni.

 

Jelentkezéshez küldd el a neved, telefonszámod, és a SZAKKARA  szót: jelentkezem@vereskriszta.com