„Ahogy egyesével elhatározzuk, hogy megváltoztatjuk a pénz energiáját, és a kapzsiság, félelem, hiány és szenvedés helyett a szeretetet, az örömöt, a bőséget és a jóakaratot kapcsoljuk hozzá, saját körülményeink is változni fognak – pozitív irányban…Életünkbe beáramlik a bőség. A pénz egyszerűen ott lesz…És mindez egy egyszerű gondolattal kezdődik: „a pénz:szeretet”. (Barbara Wilder, A pénz:szeretet)
Félelem helyett gondolhatsz szeretettel a pénzre és megjelenik a tapasztalásodban! Gondold végig logikusan! Szeretsz olyan helyen tartózkodni, ahol azt érzed, hogy nem fogadnak szívesen? Ugye nem? Ha választhatsz te is oda mész, ahol örülnek neked. Pontosan ugyanígy van ezzel a pénz is! Ott szeret lenni, ahol örülnek neki!

Vajon szeretetet van jelen benned akkor, amikor a pénzre gondolsz? Szeretet-penzszeretet4teljes nyitottságban és bizalomban vagy akkor, amikor a számláidat fizeted, amikor megjelenik egy nem várt kiadás, vagy félelem szorítja össze a gyomrodat.

Nagyon sokat változtatott az életemen Barbara Widernek ez az egyetlen mondata: “És mindez egy egyszerű gondolattal kezdődik: „a pénz:szeretet”

És nagyon sokat változtatott az életemen Marianne Williamson ezen gondolata: “Tedd azt, amit szeretsz! Tedd azt, amitől a szíved énekel! És soha ne a pénzért tedd! Ne a pénzért menj dolgozni, menj munkába örömet sugározni! Keresd először a Mennyországot és a Masaratti megérkezik, amikor itt az ideje.”

Mert az egyszerű mondat fordítottja is igaz: Szeretet=Pénz

Persze, hogy igaz, hiszen amikor szeretsz nyitva vagy, szabadon, akadályok nélkül áramlanak az energiák az életedben. Ilyenkor nyitva vagy a befogadásra, és a bőség, amely az Univerzum alap rezgése meg tud érkezni hozzád.

Az Új Világ születése és fizikaiba íródása alapjában rendezi át a pénzzel kapcsolatos energiákat és a pénzhez való viszonyt. Ez szemmel látható, hiszen a Földnek talán egy olyan pontja sincsen, ahol ne lenne valamiféle robbanás a pénz és a pénzintézetek körül. Ezekben a helyzetekben nem olyan könnyű megmaradni abban, hogy kapcsolhatjuk a pénzhez a szeretet rezgését, illetve elég szeretnünk és az megoldja a sokszor megoldhatatlannak látszó helyzetet. De a megoldás mégis ebben van.

Várlak Téged új online kurzusomon, ha szeretnél változást az életedben ezen a területen:

„Pénz=Szeretet” – “Szeretet=Pénz” Online Kurzus 

indul: 2013. május 10.

8 hanganyag, hogy a félelem helyett a szeretet kapcsold a pénzhez * 8 hanganyag, hogy bármilyen helyzetben a gondolkozás helyett a szeretetben való megpihenést és ezzel a bőséget válaszd


A kurzus részvételi díja 12 000Ft. KEDVEZMÉNY! A te részvételi díjad csak 3500Ft, ha május 3-ig bejelentkezel és átutalod a részvételi díjat!

További ajándékom számodra az, hogy a kurzus mellé ajándékba megkapod az Online Pénz-Vonzó Bőség-Kurzust is!

MEGRENDELÉSHEZ TÖLTSD KI AZ ALÁBBI ŰRLAPOT:


Hogyan szólíthatlak: *
Email címed: *
Teljes neved: *
Pontos címed: *
Telefonszámod: *