„Ahogy egyesével elhatározzuk, hogy megváltoztatjuk a pénz energiáját, és a kapzsiság, félelem, hiány és szenvedés helyett a szeretetet, az örömöt, a bőséget és a jóakaratot kapcsoljuk hozzá, saját körülményeink is változni fognak – pozitív irányban…Életünkbe beáramlik a bőség. A pénz egyszerűen ott lesz…És mindez egy egyszerű gondolattal kezdődik: „a pénz:szeretet”. (Barbara Wilder, A pénz:szeretet)

Korábban volt egy hosszabb Pénz-Szeretet Kurzusom. Most TeliHolddal bejelentkezett egy rövidebb, de erőteljes hanganyag.

Ha a bőséget kívánod tapasztalni, nem élhetsz félelmekkel. Minden negativitás alapja a félelem. Összeszorul a gyomrod a számlák kifizetésénél, vagy egy váratlan kiadásnál. Félsz a jövőtől, ki tudja mikor veszíted el a javaidat. Lelkiismereted ellenére maradsz benne egy helyzetben, csak nehogy elveszítsd a pénz-forrást. Gondolni sem mersz nyaralásra, úgysem engedheted meg magadnak. Hosszú évek elteltével is keserűséggel gondolsz arra, penzszeretetaki megkárosított…Egy csomó olyan érzelem és gondolat, mely a pénzhez, a bőséghez a negativitást és a félelmet kapcsolja.

Minél inkább félsz annál inkább a félelmeid tárgyát, és a szűk-séget vonzod.

Ha mindezt át tudod fordítani szeretetté minden megváltozik körülötted. És itt nem arról beszélek, hogy válj szentté, és rószaszín felhőn ülve szeresd azt, aki mondjuk becsapott, vagy örülj a magas számláknak. Hanem arról, hogy gonfdolhatsz hálával arra, hogy volt pénzed kifizetni a számlát, és szeretettel teli bizalommal tekinthetsz a holnap felé, tudva, hogy az Univerzum érted dolgozik.

Ez természetesen senkinek sem könnyű, mert másra kondicionáltak minket generációkon keresztül. DE! Az emberi elme csodálatos. Képes új meggyőződéseket magáévá tenni és ezzel megváltozik a fizikai valóságunk. Minden meggyőződés egy sokszor elismételt gondolat, és ha ezt a gondolatot meditációban ismétled az hamarabb válik meggyőződéssé, és hamarabb alakítja át azt, amit a fizikaiban tapasztalsz.

Szeretettel ajánlom figyelmedbe ehhez a TeliHoldas meditációt:

Pénz-Szeretet Hanganyag

január 20-án kapod meg, hogy TeliHolddal elkezdhesd hallgatni

A hanganyag díja 2000Ft, január 18-ig rendelheted.

Megrendeléshez töltsd ki az alábbi űrlapot:


Hogyan szólíthatlak: *
Email címed: *
Teljes neved:

*
Telefonszámod:

*
Pontos címed:

*
Hozzájárulok hírlevél küldéséhez
Az adatvédelmi tájékoztatót elfogadom