Hosszú ideje tudatában vagyok annak az erőteljes szívcsakra-kapcsolatnak, amely köztem és a Kedvesem között van. Időről időre jelezz is ez a kapcsolat, és megjelenik a belső látásom előtt a kép, amely megmutatja ennek a kacsolódásnak az aktuális milyenségét.

De eddig valahogy sosem jutott eszembe, hogy a csakráink közötti kapcsolódással ennél többet kellene foglalkoznom. Ez néhány nappal ezelőtt megváltozott, mert egy hete azt érzékeltem, hogy zavar van közöttünk egy bizonyos életterülethez kapcsolódóan, és szavakkal, megbeszéléssel nem tudtuk ezt a zavart feloldani. Szerencsére a segítségemre sietett a Lelkem, és egyszer csak megmutatta egy másik csakránk közötti kapcsolatot. Egy pillanat csakratuningalatt egyértelművé vált a zavar oka, amit így ki lehetett tisztítani és a csakráinkat újra össze lehetett hangolni. Az energia átalakulást két nap alatt átírta magát a fizikaiba, és azóta a zavarnak nyoma sincsen. Sőt az adott csakrák közötti kapcsolat egyre erősödik, és egyre szebb fényben ragyog.

Valószínűleg többször megtapasztaltad már az utadon, hogy milyen átalakulást tud hozni az életed különböző területein az, ha a csakráid harmonikusan működnek.

Egy párkapcsolatban a két fél egyszerre működik egyénként, és EGY egészként, ezért különösen fontos az, hogy életünk különböző területei, illetve az azokat működtető energia-központjaink olyan összehangoltságban legyenek, mely lehetővé teszi azt, hogy egymást erősítve és támogatva táguljunk a különböző élet-területek lehetőségeivel.

Saját tapasztalatomból kiindulva született meg ez az új egyéni program:

 CSAKRA-ÖSSZEHANGOLÁS

Jelen pillanatban ezekből az időpontokból választhatsz: november 12. 10:00-11:00,  11:15-12:15, 12:30-13:30 * november 13. 11:00-12:00, 12:15-13:15, 13:30-14:30, 16:00-17:00, 17:15-18:15, 18:30-19:30, 19:45-20:45

Az összehangolás során lélek-szinten hangolódom arra az energia-kapcsolódásra, mely közötted és a párod között jelen van a különböző csakrák szintjén. Kapsz erről egy szóbeli elemzést, illetve az esetleges zavart ki is tisztítom, és az energia-kapcsolatot áthangoljuk a számotokra harmóniát biztosító szintre. Végül vizualizációban végig is vezetlek azon a folyamaton, mellyel biztosíthatod a kettőtök közötti harmonikus energia-teret (ha hozol magaddal hanghordozót, akkor rögzítheted is a vizualizációt, későbbi meghallgatásra).

A Csakra-Összehangolás részvételi díja 12000Ft

Jelentkezéshez küldd el a neved, a választott időpontot és a CSAKRA szót emailben: kriszta@vereskriszta.com