Már a Nyári Napforduló óta érzem, hogy az idei Oroszlán-Kapu különlegesen erős energiát hoz. Augusztus 8-át (8:8) nevezik Oroszlán-Kapunak. Mára meg is mutatta magát az, hogy milyen energia érkezik és hogyan tudok én ennek átadásában közreműködni. A Táguló Bőség hanganyagok érkezése óta többször írtam már az Amun Papságról, és a Mátrixot teremtő erőkről. Az Oroszlán-Kapuval Sekhmeten keresztül érkeznek olyan Szíriuszi energiák, melyek átkódolják a DNS-t egy magasabb rezgésre, és segítenek a Mátrix helyett tiszta égi gyökereinkhez kapcsolódni.

Az Amun Papság ugyanabból az energiából szerveződött, mint az a társaság, ami Atlantisz vesztét okozta. Titkos társaságuk áthatotta a Római Birodalmat is, főpapjukból lett később Róma püspöke, illetve abból a Pápa. Ők azok, akik ma is irányítják a Világot és teremtik a Mátrixot. Kemény mágiával befolyásolják az emberi tudatosságot és azt programozzák, hogy mindannyian a Mátrixtól függünk, ezért anyagi jóllétünk, bizonságunk egy sekhmetperc alatt bármikor semmivé válhat. A tudatunk ereje végtelen, képesek vagyunk lekapcsolódni a Mátrixról, a programozott félelem-mintákról és más valóságot teremteni.

Július 26-tal nyílt ki egy portál, melynek energiája augusztus 8-án az Oroszlán-Kapunál tetőzik. Ebben az időszakban folyamatosan árad be a Szíriuszi Igazság-Őrzők energiahulláma, mely segít kitisztítani azon mintázatainkat, melyek a Mátrix félelem-rendszeréhez kapcsolnak minket, segít kilépni mindazon illúziókból, melyekkel nem a Lélek rendjét teremtjük a Földön.

Augusztus 8-án Sekhmet, az Ősi Egyiptom Oroszlánfejű Netertje lép közelebb hozzánk. Ő az, aki az Erő Őrzője. Ő az, aki az Erő szívből való használatára tanít minket. A Szíriuszi Igazság-Őrzők csoportjának Ősi Egyiptom valóságába letükrözött energia-lenyomata. Ez az energia-lenyomat annyira erős, hogy Sekhmet szobrai olykor a szemünk előtt kellnek életre, ezt már megtapasztalhatták azok, akik jártak velem a Sekhmet Szentélyében Karnakban. Innen, ebből a Szentélyből érkezik majd az az energia-hullám, mely a Sekhmettől csatornázott hanganyagon keresztül emeli fel a DNS szálait egy magasabb, tisztább rezgésre.

OROSZLÁN-KAPU Hanganyagok

Az első hanganyagot azonnal megkapod a befiztésed után, a vele való utazás segít kitisztítani mindazon félelmeidet, melyek az Amun Papsághoz, illetve a belőlük született Mátrixot uraló titkos csoportokhoz kapcsolnak. Így tudsz felkészülni arra, hogy minél nyitottabban tudd befogadni a második hanganyagot.

A második hanganyagot augusztus 8-án reggel kapod meg, hogy ezen keresztül tudd befogadni a Sekhmettől érkező Oroszlán-Kapu energiát és a Szíriuszi áthangoló kódokat.

A két hanganyag kedvezményes díja 2600Ft, augusztus 7-ig tudod őket rendelni.

Megrendeléshez töltsd ki az alábbi űrlapot:


Hogyan szólíthatlak: *
Email címed: *
Teljes neved:

*
Telefonszámod:

*
Pontos címed:

*
Hozzájárulok hírlevél küldéséhez
Az adatvédelmi tájékoztatót elfogadom