Július 26-án kinyílt az Oroszlán-Kapu, érzékelhető volt, ahogy Szíriusz Kék Lényei közelebb léptek és átölelnek minket bölcs jelenlétükkel. És még a belépés napján megérkezett az első üzenet (amikor itt most üzenetet írok, akkor elsősorban egy energia-minőségre gondolok, amely erőteljesen árad be a Föld terébe).

Nem vagyunk egyedül, nem kell küzdenünk, gyötrelmesen harcolni célokért. Lélegezz, be a Lelkedbe, a Lelked szándékába, áraszd ki, engedd megjelenni a fizikaiban és merülj el a testet öltés örömében. Így hangolod hozzá magad Csillagtestvéreid segítő szándékához és az Isteni Tervhez.

26-án este pedig kaptam a Szíriusziaktól egy erőteljes légzés-gyakorlatot, mellyel a Bőség Végtelenségére hangolhatod magadat.

És ma reggel már itt is volt az újabb üzenet, hogy ne habozzunk kinyújtózni és újra összeérni azokkal, akikkel talán már rég nem kapcsolódtunk, vagy talán még soha. Most van itt az idő <3

Az OroszlánKapu energiája még augusztus 21-ig újra és újra megfürdeti Fényben a Gizai Fennsíkot és onnan kiáradnak a Fénykódok a Föld teljességébe. Augusztus 21-ig naponta küldöm ki a hanganyagot a megrendelések szerint:

BŐSÉG-VÉGTELENSÉGE és OROSZLÁN-KAPU 2019 Hanganyagok

liongate

Ajánlom a Bőség Végtelensége hanganyagot hallgatni minden pénzzel, anyagiakkal kapcsolatos maradék félelmed, szorongásod oldására, a teremtő erőd korlátozásából való kilépésre, és az Oroszlán-Kapu energiájának befogadasára való felkészülésre.

A július 26-án megnyílt portálon keresztül egyre intenzívebb tanító, fejlődésünket segítő Szíriuszi energiák áradnak be, ez augusztus 8-án éri el a csúcspontját, és először a Gizai fennsík piramisainál és a Szfinxnél éri el a Földet, onnan terjed szét. Augusztus 8-án napfelkelténél ott leszek a Szfinxnél, ahol elvégezzük azt a szertartást, amit az Oroszlán-Kapu megmutat. Az itt befogadott energiát adom át a második hanganyagban.

A hanganyagok díja 4880Ft. Augusztus 21-ig rendelheted még a hanganyagokat.

Megrendeléshez töltsd ki az alábbi űrlapot:

 


Hogyan szólíthatlak: *
Email címed: *
Teljes neved: *
Telefonszámod: *
Pontos címed: *
Hozzájárulok hírlevél küldéséhez
Az adatvédelmi tájékoztatót elfogadom