Néhány hónappal ezelőtt a Lelkem vezetése megmutatta nekem, hogy vállaltam feladatot azzal kapcsolatban, hogy minél több embernek segítsek a bőségbe lépni. Segítsek átírni egyéni és kollektív szinten – minden egyéni változással, változik a kollektív is – a szükség-tudatosságú gondolatokat, és segítsek a bőség-tudatú földi lét megteremtésében.

Augusztus elsején elindult a három-körös (3×21 nap) folyamat első kurzusa a HÁLA rezgésének felébresztését és mély átélését helyezte a fókuszba. A második 21-napos kurzusként a “NYITVA VAGYOK” indult el szeptember végén.

A Lélek vezetése  a harmadik 21-napos kurzusként ezt mutatta meg nekem: oromszerfeny“ÖRÖM-SZERETET-FÉNY”, amely el is indult decemberben.

Az Univerzum egyik alap-minősége a Végtelen Bőség. Nem különbözünk az Univerzumtól, EGYek vagyunk, így a mi alap-minőségünk is a Végtelen Bőség. A Lélek az, ahol összeérünk az Univerzummal, és ahol bennünk a Végtelen Bőség lakik. Ha a Lelkemmel azonosulok, a Lelkem rezgésére hangoltan élek a Bőség életem alapjává válik.

ÖRÖM-SZERETET-FÉNY – három minőség, ami én vagyok a Lelkemben, és Te vagy a Lelkedben. Ha tudatosan választom ezt a három minőséget az életem mindennapjaiban, akkor automatikusan egyre több időt töltök a Lelkemben, míg végül csak innen tudok élni. És így a Bőség elkerülhetetlenné válik.

Most újra elindítom mindhárom bőség beengedésére hangoló kurzusomat:

“ÖRÖM-SZERETET-FÉNY” Kurzus

indul: 2016. február 6.

A 21 nap alatt 7 örömre, 7 szeretetre és 7 fényre hangoló hanganyagot kapsz.

A 21 nap alatt kapsz 11 olyan anyagot is, amely segít abban, hogy válaszd az öröm, szeretet és fény megélését a nehéz helyzetekben is.

—-

“NYITVA VAGYOK” Kurzus

indul: 2016. február 6.

A 21 nap alatt 21 MEGNYITÓ és a NYITOTTSÁGBAN   megtartó hanganyagot kapsz.

A 21 nap alatt kapsz 11 olyan anyagot is, amely segít abban, hogy megnyílj egy olyan helyzetben, amikor az elme védekezésre és bezárkózásra hív.

—–

ONLINE HÁLA KURZUS

indul: 2016. február 6.

A 21 nap alatt 21 a HÁLA érzését ébresztő és megtartó hanganyagot kapsz.

A 21 nap alatt kapsz 9 olyan anyagot is, amely segít egy kilátástalannak tűnő élethelyzetre másként tekinteni.

A három kurzus együttes kedvezményes részvételi díja összesen 1500Ft, ha megrendelésed és befizetésed megérkezik február 5-ig.

ADD TOVÁBB A JÓT! A kurzus kedvezményes díja mellett meg is hívhatod egy ismerősödet, hogy ő is nyíljék a bőségre. Kérlek gondold át, hogy kit ajándékoznál meg az ismerőseid közül, kinek segítene a három kurzus, aki nyitva is van erre, hogy ilyen módon tegyen magáért, és küldd el az ő nevét és email címét is jelentkezésnél (kérlek tájékoztasd az ajándékodról megajándékozott ismerősödet is).

JELENTKEZÉSHEZ TÖLTSD KI AZ ALÁBBI ŰRLAPOT:


Hogyan szólíthatlak: *
Email címed: *
Teljes neved: *
Pontos címed: *
Telefonszámod: *
A megajándékozott ismerősöd neve és email címe: *