Kevés olyan emberrel találkozom, aki ne vágyna társra, akivel eggyé-válhat szerelmes lobogásban. A SZER-ELEM pont olyan, mint a BŐSÉG, egyszerűen csak van, és mivel mindenből bőven van, ezért szerelemből is. Állandóan, minden pillanatban.

Csak a magunkban hordozott gondolatok és hitrendszerek azok, amelyek meggátolnak minket a Szer-Elem tapasztalásában, az állandó Szer-Elemben létezésben. Válj azzá, amit hívsz, és az megjelenik az életedben. Válj eggyé a Szerelemmel és megérkezik hozzá az a társ is, akivel együtt élvezheted a Szerelem Varázslatát.

ONLINE SZERELEM-VONZÓ KURZUS

hogy sikeresen megváltoztathasd a rezgéseidet és megérkezz arra a rezgés-szintre, amely vonzza a szerelmet!

indul 2013. március 11-én kedvezménnyel!

Az ALAP CSOMAGOT (8 hét ­* 8 tanítás * 1 meditációs hanganyag * 8 gyakorlat) és a 8×7 napi megerősítést most 8800+2600Ft, azaz 11400Ft helyett kedvezményes áron, 6600Ft-ért tudod megvásárolni, ha március 9-ig bejelentkezel és befizeted a részvételi díjat!

 A Szer-Elem az erő, amely felold minden szétválasztottságot, feloldja a falainkat, meggyógyítja a sérüléseinket, elhozza a megbocsátást és átemel a szeretet EGYségbe. A Szer-Elem a teljes nyitottság, megadás és bizalom létállapota. Most is ott lüktet melletted, benned, körülötted, csak bele kell engedned magad! A 40 nap alatt a SZER-ELEMRE való folyamatos kinyílásban utazunk, átírva a szerelemmel kapcsolatos hiányban tartó gondolatokat.

„Ha  hiányt szenvedtek valamiből, amit kívántok, meg kell találnotok a módját, hogy érezzétek a lényegét – még mielőtt elérkezne -, máskülönben nem juthat el hozzátok…Ha a rezgés megjelenése előtt kéred egy dolog megvalósulását, lehetetlent kérsz. Ha hajlandó vagy még valamely dolog megvalósulása előtt sugározni a rezgést – akkor minden lehetséges.”  (Esther és Jerry Hicks, A bőség törvénye)

 A hét terület, melyet együtt átírunk:

Elengedem * Szerelemmel, párkapcsolattal, férfiakkal/nőkkel kapcsolatos történetedet teremtő gondolati minták és hitrendszerek elengedése.

Kinyílok az Új Történetre * Az ÚjHold új kezdeteket támogató erejében összekapcsolódsz azzal a szerelmi történettel, amit élni szeretnél az eddigiek helyett.

Szeretem magam * Vonzásod alapköve az, hogy szeresd magad, hogy tudd, milyen csodálatos virága vagy a teremtésnek. Sokszor várjuk azt, hogy jöjjön a társ, aki ezt észreveszi, anélkül, hogy mi valaha valóban átéltük volna.

A SZER-ELEM VAN * Megtanulod észrevenni a Szer-Elmet, ami ebben a pillanatban is körbevesz.

Az ÚJ Férfi/Nő * Ahhoz, hogy az a társ tudjon megérkezni hozzád, akire valójában vágysz, érezned kell őt még azelőtt, hogy testi valójában megjelenne. Ebben segít ez az öt nap.

Tágulok a Szer-Elemben * A szerelem életérzésében való kinyílást gyakoroljuk. A társ kutatása és a hiányán való kesergés helyett, átitatódsz szerelemmel, és a vonzásod egyre erősödik.

Ünneplem a Szer-Elmet * A Szer-Elem minden pillanatban való megélésével, az életedet egyetlen hatalmas szerelem-folyammá változtatod, ami egyenlő az élet által kínált csodák befogadásával.

Sugárzom a Szer-Elmet * A szerelem rezgésével átitatott, szerelemtől sugárzó, ragyogó lénnyé változol.

Az ALAP-CSOMAG részvételi díja 8800Ft. A 8×7 napi megerősítés díja 2600Ft. KEDVEZMÉNY! Az ALAP CSOMAGOT (8 hét ­* 8 tanítás * 1 meditációs hanganyag * 8 gyakorlat) és a 8×7 napi megerősítést most 8800+2600Ft, azaz 11400Ft helyett most féláron, azaz 6600Ft-ért tudod megvásárolni, ha március 9-ig bejelentkezel és befizeted a részvételi díjat!

TOVÁBBI KEDVEZMÉNY! Az Online Szerelem-Vonzó és az Online Játszva-Teremtő Kurzusok együttes részvételi díja 6600+6600Ft=13200Ft helyett csak 9900Ft, ha március 9-ig bejelentkezel és befizeted a részvételi díjat!

Ha benne vagy az első tíz, mindkét kurzusra jelentkezőben akkor a “40 Nap a Szerelemért” Online Kurzust ajándékba kapod!

Jelentkezéshez töltsd ki az alábbi űrlapot:


Hogyan szólíthatlak?: *
Email címed: *
Teljes neved: *
Telefonszámod: *
Pontos címed: *
Megrendeled-e az Online Játszva-Teremtő Kurzust is?: *

 

Az ALAP-CSOMAG mellett arra is lehetőséget biztosítok neked, hogy személyes kíséréssel vegyél részt ezen a tanfolyamon. Előző online csoportjaimban az volt a tapasztalat, hogy a személyes kíséret, a személyes visszajelzések és tanácsok nagyban segítették a folyamat hatékonyságát, mert kifejezetten a személyes történetben való elakadásokra világítottak rá:

 EZÜST-CSOMAG:  8 hét * 8 tanítás * 8 gyakorlat * 1 meditációs hanganya * 3 személyes visszajelzés (3. és 6. gyakorlat után, illetve a tanfolyam végén)

Az EZÜST-CSOMAG részvételi díja: az alap-csomag részvételi díja + 4600Ft. 

ARANY-CSOMAG: 8 hét * 8 tanítás * 8 gyakorlat * 1 meditációs hanganya* 8 személyes visszajelzés (minden gyakorlat után)

Az ARANY-CSOMAG részvételi díja: az alap-csomag részvételi díja + 10 000Ft.