Kevesebb hanganyag készül mostanában, mert a szakrális utazások és elvonulások száma megnőtt, és így egyre többet tudok személyes jelenléttel tanítani Egyiptom, illetve más országok szakrális helyeinek energiájában. Jó hír viszont, hogy még az októberi Alkimista út előtt születik két erőteljes hanganyag.

Az első hanganyagban az egyik október elejei szertartásom energiájában utazhatsz:

KOZMIKUS MÉH-ÁTHANGOLÁS Szertartás Hanganyaga

Női méh – FöldAnya – Lemúria – Ős-Anyaméh – Univerzum – Kozmikus Anyaméh. Egy mással analógok, összekapcsolódnak, EGYmásban léteznek.  A Női Méh kapu. Kapuja a Lélek Testet Öltésének. Kapuja a Fénynek, mely a Földön testet ölteni kíván. A Nő nemcsak a gyermekkel lesz Anya. Édesanyja annak, ami a Földi Világban testet ölt. A Női Méh képes olyan kozmikus kódokat átengedni, amelyek a fizikai világunk – saját és kollektív – sorsát befolyásolják. Ezen kódok beengedésére hangol át az a háromlépcsős szertartás. Utazunk a méh személyes terével, a méh és Földanya kapcsolódásával, és a Kozmikus Anyaméhre hangoltsággal.

A hanganyag díja 2000Ft, megrendelésedet október 13-ig tudod elküldeni.

A másik hanganyag egy olyan témával foglalkozik, ami tudom, hogy sok Nő-Vérem számára fontos:

BELSŐ FÉRFI Elengedése Hanganyag

Ha egy Nő nem kapja meg a külvilágban a Férfi támogatását, akkor létrehoz – nem tudatosan – egy Belső Férfit. Ez megtörtént a múltjainkban, például, amikor a férfiakat evitték háborúba és a nőknek egyedül kellett helyt-állni, gyermekeket etetni, felnevelni. De sokszor megtörténik most is, amikor a férfi egy helyzetben nincsen jelen felelősség-vállalással, probléma-megoldás, szilárd támogató, megtartó erővel. Ilyenkor a nő kénytelen megtenni a férfi-dolgát, és ha sok ilyen eset, vagy ezzel kapcsolatos súlyos traumák történtek vele, akkor kialakulhat egy Belső Férfi. Ez alatt nem a mindannyiunk réstét képező Férfi-energiát értem, hanem egy olyan belső, bizonyos helyzetekben gyorsan működésbe lépő részt, mellyel a külső Férfi nem tud versenyezni, hiába is próbál megfelelni.

Ebben az elengedésben a hanganyag Magdaléna és Jézus történetén keresztül vezet.

A hanganyag díja 2000Ft, megrendelésedet október 13-ig tudod elküldeni.

Megrendeléshez töltsd ki az alábbi űrlapot:


Hogyan szólíthatlak: *
Email címed: *
Teljes neved:

*
Telefonszámod:

*
Pontos címed:

*
Melyik hanganyagokat szeretnéd? (Kozmikus Méh-Hangolás, Belső Férfi Elengedése, mindkettő):

*
Hozzájárulok hírlevél küldéséhez
Az adatvédelmi tájékoztatót elfogadom