Az Atlantiszi Energia-Test Áthangolás kapcsán már írtam az áthangolás második lépcsőjéről, amelyben magát a fizikai testet hangoljuk át a Nap és a Hold energiáival, amely elindítja és támogatja a folyamatot, amelyben a test Lelkünk fénylő és kortalan fénytemplomává változik.

Nem véletlen, hogy manapság annyi szó esik napenergiáról, megújuló energiaforrásokról. Most van itt annak ideje is, hogy napfiverholdnovervisszaemlékezzünk a Nap és Hold fizikai testünket tápláló energiájára.

Isten ezt mondja Neale Donald Walschnak a fizikai testről a Beszélgetések Istennel című könyvben: “A tested úgy lett megtervezve, hogy sokkal tovább tartson…Mennyivel tovább? Végtelenül tovább. Mit jelent ez? Azt, Gyermekem, hogy a tested úgy lett megtervezve, hogy örökké tartson…Úgy terveztem meg a fantasztikus tested, hogy örökké kitartson. A kezdetek kezdetén fájdalmak nélküli testben éltetek, a halálnak nevezett félelem nélkül. A vallásos mitológiátokban Ádámmal és Évával szimbolizáljátok a sejtszintű emlékét ezen embereknek, de természetesen nem csak ketten voltak.”

A Nap és a Hold energiája egyik alap-pillére annak, hogy megváltozzanak testi tapasztalásaink, és elkezdjük visszanyerni azt a kortalan testet, amivel a Teremtés megajándékozott minket.

Ráadásul abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy nekünk még drága napelemekre sincsen szükségünk ehhez. Csak a szándékunkra és cselekvésre, amellyel tudatosan kapcsolódunk a Nap és Hold tápláló erejével.

Ehhez érkezett két imádság:

NAPFIVÉR-HOLDNŐVÉR IMÁK

az imákat legközelebb október 3-án küldöm ki

A Hold-Imát a nap lezárásához ajánlom, elalvás előtt. A Hold-Imával tudatosan behívhatod a testedbe a Hold energiáját, amely így éjjel regenerálja a tested.

A Nap-Imát reggel, a napod kezdéseként ajánlom. A reggeli Nap-Imával egész napra rácsatlakozol a Nap energiájára, amely megsokszorozza az energia-szintedet.

Mindkét ima összekapcsol két olyan rítus energia-mezőjével, amely Atlantiszban a mindennapjaink része volt.

A két ima díja 1300Ft, ha megrendelésed és befizetésed megérkezik szeptember 3-ig.

Az imák önmagukban is működnek, de még hatékonyabbak, ha már megtörtént számodra az Atlantiszi Energia-Test Áthangolás.

Legközelebb TeliHoldnál várlak  kedvezményes skype-os időpontjaimon (a kedvezményes félárú időpontokra azokat várom, akik számára a teljes összeg megterhelő lenne): október 8. 16:00-17:00, 17:00-18:00, 18:00-19:00, 20:00-21:00, 21:00-22:00

A TeliHoldas áthangolás kedvezményes díja 6500Ft. Jelentkezéshez küldd el nekem a neved, telefonszámod a választott időpontot és az Atlantisz: jelentkezem@vereskriszta.com

AZ IMÁK MEGRENDELÉSÉHEZ TÖLTSD KI AZ ALÁBBI ŰRLAPOT:


Hogyan szólíthatlak: *
Email címed: *
Teljes neved: *
Telefonszámod: *
Pontos címed: *