A Katárok, azaz a Tiszták Mária Magdaléna és Jézus leszármazottai. Dél Franciaországban éltek a Pireneusok hegyei között. Ők vitték tovább, és őrizték a tiszta krisztusi tanításokat, éppen ezért útjában álltak az Egyháznak. A 13. században a pápa hadjáratot hirdetett a katárok ellen, és szinte teljesen kiirtotta őket. Monstegur az utolsó katár vár, mely ebben a népirtásban elesett.

Az elmúlt hónapban a gyógyításokban több embernél nyílt fel olyan élet gyógyítása, amely a katárokhoz kapcsolódik. Nem véletlenül…

“700 év múlva a borostyán újra kizöldül a mártírok hamvain…”

Ezt mondja a katár prófécia. Lejárt a 700 év, újjászületnek azok, akik kapcsolódnak a Katárokhoz. A Katárok hitvallása újjászületik általunk, bennünk. Ahhoz, hogy ez meg tudjon történni felnyílnak most a régi sebek, hogy őket begyógyítva erőnk teljességével éljük tovább a Katárok hitvallását.

2020 szeptember 11-én nyílik egy kapu, melyen keresztül tudunk kapcsolódni ezekhez a gyógyító energiákhoz. Én ezt két hanganyaggal segítem:

MONTSEGUR HANGANYAGOK

2020 szeptember 11-én délelőtt küldöm ki őket

laurel

Az első hanganyag Montsegur tüzével kapcsol össze, a mártírok tüzével, melyből újjászületik a babér, saját Katár részed, és elindulsz az úton, hogy a Katárok hitvallását éld.

A második üzenet csatornázott hanganyag Magdalénától és Easától (Jézus), mely abba a női-férfi egyenrangúságba visz el, melyben a Katárok éltek.

Könnyen megérezheted, hogy van-e kapcsolódásod a Karárokhoz és ezekhez a hanganyagokhoz. Elég háromszor elismételned a prófécia szavait:

“700 év múlva a borostyán újra kizöldül a mártírok hamvain…”

Tested és szíved reakciója megmutatja azonnal, hogy kapcsolódsz-e.

Egy hanganyag díja 2200Ft. A két hanganyag együttes díja 3300Ft. Szeptember 10-ig tudsz jelentkezni.

Jelentkezéshez töltsd ki az alábbi űrlapot:


Hogyan szólíthatlak?: *
Email címed: *
Teljes neved:

*
Telefonszámod:

*
Pontos címed:

*
Melyik hanganyagokat szeretnéd (első, második, mindkettő):

*
Hozzájárulok hírlevél küldéséhez
Az adatvédelmi tájékoztatót elfogadom