2011-ben, Egyiptomba költözésem után kerültem először a Ramadanhoz, a muzulmánok böjttel töltött hónapjához. Egyáltalán akkor kerültem először az Iszlám közelébe, és bevallom őszintén rengeteg harag volt bennem azzal kapcsolatban, amit láttam és érzékeltem. Azt láttam, hogy a Ramadan és a vallás nagy része sok ember számára pusztán valamifajta színlelés, az “erővel jók akarunk lenni”, vagy legalábbis jónak akarunk látszani kategória. Azt érzékeltem, hogy sok ember nem szívből, valódian, hanem félelemből böjtöl.

Szerencsére sikerült akkor kilépnem a haragomból, és elhatároztam, hogy ugyan nem tartok fizikai böjtöt, de mégis böjtölni fogok. Szellemileg, a gondolataim megtisztításával. Hiszen pont ez lenne a Ramadan lényege. Egy mély tisztulás. Az Isteninek adott idő, amikor minden gondolat az Istenié.

És hogyan választom Istent? Azzal, ha elengedem a félelem-alapú, azaz negatív gondolataimat és kicserélem őket szeretet-alapú ramadangondolatokra, azaz Istenre, mert Isten a szeretet.

Hú, hát volt dolgom bőven, magam is meglepődtem mennyi negatív gondolatot dédelgetek annak ellenére, hogy már jó ideje figyeltem erre tudatosan. Nagyon jó tisztulásban volt részem.

A következő évben már fizikailag is végig böjtöltem a Ramadánt, ami szintén nagyon mély tisztulást hozott nekem, most már a fizikai szinten is. Tavaly már egyenesen vártam a böjtöt és kaptam is egy csodás ajándékot a böjtös hónaptól, a 12 DNS szálat aktiváló meditációkat.

Nemsokára újra itt a Ramadan, és arra érzek hívást, hogy ebben az évben a fizikai böjtöt ismét félelem-böjttel egészítem ki.

“Mit tenne most a szeretet? Ez az egy kérdés fontos a Lelked szempontjából” (Neale Donald Walsch, Beszélgetések Istennel)

Szeretettel ajánlom most ismét azt a 28 hanganyagot, mellyel én is utaztam, ajánlom, ha életedet szeretnéd minél több szeretettel megtölteni:

“Mit tenne most a SZERETET?” Online Kurzus

a kurzus 2017. június 8-án indul újra

A Ramadan 28 napja alatt született meg az a 28 hanganyag, amellyel a szeretet-alapú gondolatokat hívhatod be az életed különböző területeire.

A 28 hanganyag most nagyon kedvezményes díja 1900Ft, amennyiben megrendelésed megérkezik június 8-ig.

JELENTKEZÉSHEZ TÖLTSD KI AZ ALÁBBI ŰRLAPOT:


Hogyan szólíthatlak: *
Email címed: *
Teljes neved: *
Telefonszámod: *
Pontos címed: *