“Csupán egyetlen dolgot kell tenned, ami jelentéktelennek tűnik, ám megváltoztatja az életedet: máshogyan kell elmesélned a történetedet, mint eddig tetted. Arról kell mesélned, hogy milyennek szeretnéd.” (Esther és Jerry Hicks A bőség törvénye)

Egy mondat, ami az én életemet 2010-ben gyökeresen megváltoztatta. Segített felfedezni a vágyaimat, igent mondani rájuk, ez elvezetett arra az útra, melyet a Lelkem írt magának, és az életem gyökeresen megváltozott. Sokkal jobb lett, és azóta is nyílik benne meselocsopaz egyre jobb.

Nemcsak gyökeresen változtatta meg, hanem villámgyorsan.

Akkoriban jó pár hónapon keresztül az volt a reggeli meditációs gyakorlatom, hogy mindenféléket belemeséltem az életembe, a jelen történéseiként. És villámsebességgel elkezdtek történni mindazok, amiket meséltem. Egy ideje ezt egy kicsit hanyagoltam, és túl sok figyelmet adtam a “valóságnak” életem egyes területein.

Valóságnak azt szoktuk nevezni, amit éppen a fizikaiban érzékelünk, ami persze elég csalóka, mert ugyanazt a történést ezer nézőpontból lehet nézni. Tudod, a félig teli, vagy félig üres pohár tipikus esete. Az emberiség arra tréningezte magát jó hosszú ideje, hogy lehetőleg azon nézőpontból nézzük a fizikai történéseit, amiken lehet negatívkodni, és persze ez ahhoz vezet, hogy folyamatosan problémákat akarunk megoldani. Hát ez a problémákon ritkán segít, hiszen, aminek figyelmet adunk az növekszik.

Úgyhogy én vissza is tértem a MESÉLÉSHEZ, ami sokkal jobb érzés és sokkal hatékonyabb is, mint problémákat megoldani. És a helyzetek ismét VILLÁMSEBESSÉGGEL változni kezdtek

Tudom, hogy nem mindenki számára könnyű ez a módszer, mert az elménk mintha abba lenne bele-korlátozva, hogy ragaszkodnunk kell mindenféle tényekhez, és ha azokat másképpen meséljük, akkor elszállunk, elveszünk az ábrándozásban, a többiek azt hiszik megőrültünk. Sőt lehet meg is őrülünk :-)

Szeretném, ha minél többen elsajátítanánk ezt a roppant élvezetes és gyors valóság-átalakító módszert, és megszületett egy új módja annak, hogy hogyan tudok ebben segíteni. Most indult a harmadik csoport és nagyon élvezetes a közös utazás. Várlak Téged a negyedik csoportomban, ha szeretnéd az életed könnyen, gyorsan és élvezetesen átalakítani:

MESÉLŐ CSOPORT

indul: 2015. január 20-án

A csoportos mesélésre való felkészülést január 20 és 23. között kezdjük skype konzultációkkal, melynek keretében a csoport tagjaival egyenként megbeszélem, hogy mi az, amit másképpen szeretnének az életünkben, és azonnal “mesélek” is nekik egy más életet, olyat, amilyet szeretnének. A beszélgetést és az én segítő mesélésemet hanganyagként rögzítjük, hogy később is visszahallgatható legyen és inspiráljon a mesélésben. Ez nagyon fontos része a folyamatnak, mert kitárja a kaput egy olyan valóség teremtésére, ami a bal agyfélteke számára gyakran elképzelhetetlennek tűnik.

Az egyéni konzultációkat követően egy zárt Facebook csoportban folytatjuk tovább a mesélést január 24-től. A csoport tagjai naponta mesélnek a csoportban a vágyott valóságról, a többiek pedig kérdésekkel, hozzászólásokkal segítik a folyamatot. Ezt 21 napon keresztül tesszük, miközben a csoport tagjai az én, illetve egymás segítésével egyre jobban felszabadulnak a valóság átmesélésében.

A folyamatot ismét skype konzultáció zárja, amiben egyenként megbeszélem a résztvevőkkel a folyamatukat, illetve tanácsokkal segítem őket abban, hogy hogyan vigyék tovább a folyamatot a mindennapokba.

A csoportba 11 főt tudok fogadni. A jelentkezés feltétele a skype elérhetőség, Facebook hozzáférés, illetve annak vállalása, hogy a 21 nap alatt minden nap adsz a csoportnak fél órát, amiben aktív vagy a többiek mesélésének segítésében (ezt természetesen többszörösen visszakapod a többi résztvevő, illetve az én neked adott figyelme által).

A Mesélő Csoport részvételi díja 15000Ft. A jelentkezést 7000Ft előleg átutalásával tudom elfogadni (a maradék összegnek január 15-ig kell beérkeznie).

KEDVEZMÉNY! A Mesélő Csoport és az ImaLánc Csoport együttes részvételi díja 18000Ft (22 000Ft helyett), ha bejelentkezésed és az előleg átutalása megtörténik január 15-ig.

Az ImaLánc Csoportról információért IDE KATTINTS!

Jelentkezéshez küldd el a neved, telefonszámod, skype címed és a MESÉLEK szót: jelentkezem@vereskriszta.com