Járt hozzám egy lány Kairóban néhány hónapon keresztül személyes gyógyító találkozókra. Először azzal érkezett, hogy neki semmi sem sikerül, bármit képzel el, annak az ellentétét vonzza be. Csináltunk egy gyógyítást, melyben kitisztítottuk azt az előző életbeli emléket, ami a lány amúgy nagy erőteljes teremtő energiáit blokkolta. A lány elment majd olyan három hét múlva visszajött az élete éppen aktuális történéseivel, és közben sikeres átalakulásokról számolt be.

És aztán néhány hónapig ezt így ismételtük háromhetente. Azóta a lány élete teljességgel átalakult, december végén volt az eljegyzése – az egyik problémája a párkapcsolat hiánya volt -, nemsokára összeházasodnak és megkezdi az új életét Ausztráliában (a párja Ausztráliában élő egyiptomi).  Azt már csak érdekességnek említem meg, hogy a lány vágy-montázsán otthonként egy tengerparti hely szerepelt, és persze Ausztráliában a tenger partján fognak élni :-)

Nagyon élveztem ezt a pár hónapot, azért mert a lánnyal, aki közben a mentorprogrambarátnőm is lett, nagyon jól lehetett együtt haladni. Az élete alakulásához alakítottuk a személyes találkozókat, mindig azt tettük, ami őt leginkább segítette az élete boldogabbá teremtésében, és nagy lépésekben haladtunk. És ebben oroszlán-része volt annak, hogy csinálta a gyakorlatokat és meditációkat, melyeket segítségül kapott a találkozóinkon. Minden alkalommal magasabb rezgésben távozott tőlem és ezt meg is tartotta, mert nem adta fel, nem veszett el a negativitásban, kétségekben, hanem szorgalmasan csinálta a rezgés-emelő gyakorlatokat.

Nagy örömet okozott számomra ez a folyamat, mert jó volt látni, hogy valaki élete ilyen szépen átalakul. És nagy örömet okoz, ha ebben másokat is segíthetek. Ezért döntöttem úgy, hogy elindítok egy mentor-programot azok számára, akik tudnak a saját életük változása mellett annyira elkötelezettek lenni, mint a kairói barátnőm. Legközelebb állnak hozzám a szív-ügyek és párkapcsolati átalakulások, de természetesen mással is jelentkezhetsz.

Ha el tudsz köteleződni magad mellett, és oda akarod tenni magadat a saját életed át-teremtésébe, akkor szívesen látlak azon 5 fő között, akiknek most ezt a mentor-programot újra kinyitom:

SZEMÉLYES MENTOR-PROGRAM

Az első alkalommal felvázolod azt a helyzetet, melyen változtatni szeretnél, és erre csinálunk egy Lélek-Összekapcsolást, majd megbeszéljük mi történt. A találkozó azzal ér véget, hogy megkapod azt az első gyakorlatot/meditációt is, amely a következő három hétben támogat a magasabb rezgés megtartásában . A további találkozókon megbeszéljük, hol tartasz, mi történik az életedben, és ezek alapján megyünk tovább a téged támogató folyamatban, azzal a módszerrel, ami éppen leginkább segít téged. Minden alkalommal azt is gyakoroljuk, hogy te magad is hangolódj Lélekből a saját folyamataidra, gyakorold a Lelked vezetésére hagyatkozást. A program öt találkozóból áll (hetente, tíznaponta, ahogy együtt meghatározzuk). A találkozókhoz skype elérhetőségre van szükséged.

Egy Lélek-Összekapcsolás díja 11000 és 13000Ft között választható összeg. A MENTOR-PROGRAM kedvezményes díja: az öt találkozóból álló folyamat 40000Ft, amelyne fele (20000Ft) a jelentkezésedkor fizetendő, a második fele pedig a második találkozó után.

Erre a folyamatra jelen pillanatban 2 főt tudok fogadni. Az első találkozóra április első hetét ajánlom, a pontos időpontot egyeztetjük jelentkezés után emailen.

Bejelentkezéshez küldd el a nevedet, skype címedet és a SZEMÉLYES MENTOR-PROGRAM szavakat emailben: jelentkezem@vereskriszta.com