“Bevallom nagyobb mámort lelek a szenvedélyben, mint az imában. Az efféle szenvedély már ima. Bevallom, még mindig imádkozom, hogy érezhessem szeretőm ajkának érintését, simogató kezét, karjainak ölelését. De hiszen én így adom meg magam. Bevallom, még mindig éhezem rá, hogy testem lángra gyújtsák, hogy felolvadjunk egy álomban, távol-e zavaros helytől, ahol már nem is vagyunk önmagunk.”

Veronica Franco szavai ezek a Velencei kurtizán című filmből. Veronica a XVI. századi Velence híres-hírhedt kurtizánjai közül az egyik, talán a leghíresebb. Barátai között szerepelt többek között Tintoretto, Veronese – akik szentszex1Veronicát meg is örökítették – és Valois Henrik francia király is. Veronica nem egyszerűen a szépségével szerzett magának nevet, korának egyik legműveltebb és legintelligensebb asszonya volt, két verseskötete is megjelent, és szeretetotthont alapított a prostituáltak és gyermekeik támogatására. 1577-ben a velencei nagy pestisjárvány után Veronicát az Inkvizíció boszorkánysággal vádolta meg, próbálták a pestisjárványt az ő számlájára írni – hiszen így van ez már Éva és az alma óta – de a vádakat végül ejtették. A fenti szavak a filmben Veronica szájából hangzanak el, gyónásként, válaszul az Inkvizíció vádjaira. A filmkockákon megjelenő nő alakja erőtől lüktet, a „szégyene” – legalábbis, amit mások annak tartanak – ragyogó glóriát von köré és nincs olyan ember a teremben, aki ne érezné azt a hatalmas erőt, ami vele és ezekkel a szavakkal a teremben megjelenik.

A filmben, az Inkvizíció előtt álló Veronicában olyan archetipikus energia jelenik meg, amelynek az ereje még a képernyőn keresztül is sugárzik, érezhetővé és tapinthatóvá válik. Ez az archetipikus energia a Szerelem Papnőinek ereje. A „szexuális öröm hordozói” így nevezte Nancy Qualls-Corbett jungiánus pszichológus az ősi kultúrák Szent Prostituáltjait. A „szexuális öröm hordozói” pap/nők voltak, akik a Szerelem Úrnőjét szolgálták és azt a fajta szexualitást tanították, amit szinte teljesen elfelejtettünk. Kenneth Ray Stubbs a Fény Asszonyai: az új Szent Prostituált című könyv írója ezt a fajta szexualitás transzformációs szexualitásnak nevezi. A transzformáció átalakulást, átváltozást jelent, azaz a szexualitásnak átalakító ereje van. A transzformációs szexualitás túlmutat a másikkal való szerelmen, túlmutat az utódok létrehozásán és a fizikai kielégülésen, miközben mindezeket magában hordozza. A transzformációs szexualitás megadás, teljességgel megnyílunk a másik felé, megadjuk magunkat a benne szentszexlüktető Isten/nőnek, ily módon saját isteni lényünknek és a fizikai eggyéváláson keresztül megtörténik az Egységbe való megérkezés, azaz eggyéválunk a Forrással.

Pont ahogyan Veronica mondja: “Az efféle szenvedély már ima”

Sokunkban ott van a vágy arra, hogy a társunkkal imádságként éljük meg a szexualitást. Vágyunk rá, hiszen mélyen ott él az emlék bennünk, hogy valamikor ez mindannyiunk számára a mindennapokban élő valóság volt. Atlantiszban. A későbbi időkben ennek őrzői, tanítói a Szerelem Papnői voltak, majd a hatalmi visszaélésekben ez tudás egy időre elveszett, és most folyamatosan nyílik újra, hogy az egyéni életünkben újra valóságként élhessük.

A szerelmi kapcsolódások elején egy időre önmagától kinyílik a szexualitás szentségének megtapasztalása, de aztán egy idő után elkopik a kapcsolódás viharaiban, sokszor a vággyal együtt.

A májusi szerelem-energiákkal csatornáztam az Edfui Szent Házasság Templomból azokat a hanganyagokat, amelyek segítségével a Megszentelt Szexualitás mindennapokban való megélését hívhatod az életedbe:

Megszentelt Szexualitás Hanganyagok

MOST BRONZ-VASÁRNAPIG 50%-os KEDVEZMÉNNYEL RENDELHETED

Edfuban a Szentélyek Szentélyét 13 helyiség öleli körbe, a tizenharmadik pont a Szentélyek Szentélye mögött van. Ebbe a tizenharmadikba vezet két oldalról hat-hat helyiség. A tizenhárom helyiség beavató út volt, hat lépés a Megszentelt Női energiába lépés, és hat lépés a Megszentelt Férfi energiába lépés felé. Ezt az utat járta be egyik oldalról a nő, másik oldalról a férfi, hogy aztán összetalálkozzanak a tizenharmadik helyiségben és eggyé váljanak a Szakrális Menyegzőben.

Ezeken a beavató termeken már többen végigutaztatok velem a Szakrális Menyegző Hanganyagokban. Most újra végigutazunk a termeken, ezúttal a Megszentelt Szexualitás mindennapokba hívásáért.

Április 22. és 30. között a Szentélyek Szentélye mögötti helyiségbe indulunk a hat női és hat férfi energiás termen keresztül. A hat-hat lépés egy tisztító utazáson vezet végig, mellyel elengedhetjük az egyéni és kollektív sorsban hordozott szexualitáshoz kapcsolódó sérüléseinket.

Május elsején küldöm a központi terem Megszentelt Szexualitásba beavató EGYSÉG üzenetét.

Majd május 2-vel elindulunk a hat-hat termen keresztül kifelé, hogy mindegyik terem megajándékozhasson egy olyan hanganyaggal, energetikai gyakorlattal, mellyel legyökereztethetjük az életünkben az EGYSÉG-be emelő, imaként megélt szexualitást.

A folyamatban 13 hanganyagot kapsz (lehetséges, hogy a női és férfi út hanganyagai között lesz különbség, ebben az esetben mindkettőt megkapod). A hanganyagokat Bronz-Vasárnapig (december 6-ig) 50%-os kedvezménnyel rendelheted, 10000Ft helyett 5000Ft-os áron rendelheted!

Megrendeléshez töltsd ki az alábbi űrlapot:


Hogyan szólíthatlak?: *
Email címed: *
Teljes neved: *
Telefonszámod: *
Pontos címed: *