“Emlékezz, tél idején, mélyen a hó alatt, ott egy mag, mely a nap szeretetével táplálva tavaszzal rózsává változik.” (Bette Midler)

Ott pihennek a szíveinkben a magok, Magdaléna és Jézus szíveinkbe ültetett Fénymagjai, Ízisz Papnőinek hagyatéka. Magok, melyek rózsává nyíltak Magdaléna Lányaiban, a Magdaléna Vérvonal leszármazottaiban. Magok, melyek kinyílhatnak a mi szíveinkben is…

Szeptember 22-vel elindítok egy új Magdaléna-Magokat Fénnyel tápláló programot:

Magdaléna Vérvonal Üzenetek

magdalenarozsa

Hét Magdaléna Vérvonalbeli Nőtől csatornázott üzenetet kapsz.

Az elsőt Kleopátrától. Kleopátra Magdaléna felmenője, aki hosszú évek hanyatlása és felejtése után újjáélesztette Ízisz misztériumait.

A másodikat Kleopátra Szelénétől, Kleopátra és Marcus Antonius lányától, Magdaléna édesanyjától. Ő, az aki az ellenséges körülmények között is őrzi a Fénymagot, szinte ismeretlen, de megszakadna a lánc…

A harmadik, novemberi üzenet Sarah-Támártól, Magdaléna és Yeshua lányától érkezett.

A negyediket Jeanne D’Arctól.

A következő három üzenet a Magdaléna Vonal magyar leszármazottaitól: Szent Margit, Árpádházi Szent Erzsébet és Báthory Ann. A Báthory Annához kapcsolódó üzenet június 22-én érkezik.

Az utolsó, ráadás üzenet Báthory Erzsébettől érkezik a Magdaléna Vérvonal – Báthory Erzsébet Elvonuláson (július 5-6. Piliscsaba, ÁlomVölgy Meditációs Központ.

A hét hanganyag díja 12 200Ft. A hanganyagok díja egyenként 2200Ft.

Jelentkezéshez küldd el a neved, a telefonszámod és Magdaléna Vérvonal Üzenetek szavakat: jelentkezem@vereskriszta.com

Ha jelentkeztél a Magdaléna Vérvonal – Báthory Erzsébet Elvonulásra, akkor ezt a hét hanganyagot díjmentesen kapod, mert az üzenetekkel hangolódunk az elvonulásra, melyet a Covid cirkusz miatt el kellett halasztanom. De most megszületett az új időpont és helyszín: ÁlomVölgy Meditációs Központ, Piliscsaba, július 5-6.

A Magdaléna Vérvonal – Báthory Erzsébet Elvonulásról információért IDE KATTINTS!