“Mert én a hívást a lelküktől kaptam, ez a hívás volt a mesterem és semmi sem tudott eltéríteni a követésétől. Jöttek, hogy tanuljanak saját halhatatlanságukról, lelkük igazi leckéiről, mert nem volt más, aki taníthatta volna őket. A vallásuk csak arra tanította őket, amik nem voltak és megfosztotta őket az erejüktől, elfeledtette velük saját isteni származásuk igazságát….Vágytak arra, hogy megértsék lelkük hívását, hogy meghallják sorsuk bennük lüktető kódjait. Megtalálták az utat a házam ajtajáig és tanultak tőlem. Jöttek és én felemeltem a Szíveiket, a Lelküket, a Testüket és a Szellemüket, tápláltam igaz esszenciájukat és így ismét felismerték erejüket és céljukat.”

Mária Magdaléna mondja ezt saját magáról Flo Aeveia Magdalena Emlékszem az Egységre, Mária Magdaléne története című csatornázott könyvében.

Mária Magdaléna számomra vezető mesteri energia szellemi ébredésem kezdete óta. Nagyon sokat kaptam tőle, nagyon sokat tudtam adni általa másoknak is. És tudom, hogy sokakat tud mélyen érinteni.

2015. július 22-én  Mária Magdaléna Napján gyógyító, különböző életterületeket érintő Lélek-Üzenetek érkeztek Mária Magdalénától, majd újabb rózsa-üzenetek érkeztek, amelyek kifejezetten a papnői lét szirmait bontják.

A  Magdalénától kapott Rózsa-Anyagokat MEGÚJULÁSI kedvezménnyel rendelheted:

PAPNŐ-RÓZSA Hanganyagok Mária Magdalénától

 

Öt hanganyagot, öt rózsaszirmot kapsz.

A szirmok a papnői lét különböző tér-időiből hoznak üzenetet.

Egy szirom és egy üzenet nyílik Atlantiszból, egy Egyiptomból, egy Avalonból, egy a Kárpát-medencéből, és egy Lemúriából.

Ajánlom a hanganyagokat mindazoknak, akik érzik a papnői létük hívását, és szeretnének ehhez téridőn átnyújtózó tápláló üzeneteket kapni.


—–

“MAGDALÉNA ÖT-SZIRMÚ RÓZSÁJA” Hanganyagok

Öt hanganyagot, öt rózsaszirmot kapsz.

Egyet azért, hogy a családból a táplálót vedd magadhoz: “Mindannyian megérkeznek majd abba a sorsba, magdalenarozsacsaládba és élettapasztalatokba, melyet maguknak a világok közötti térben megterveztek. Egy időre elválasztódnak majd a szellemtől és egymástól, hogy be tudjanak illeszkedni és eldönthessék mennyit tesznek magukévá a szülők hitrendszeréből.”

Egyet a női nyílásodért: “A hajamat a henna vörösre színezte és a nap fénye bearanyozta. Sejtjeimben hordoztam az éjszaka varázsát, a Hold és az Istennő tiszta eszenciája áradt a testemből. A ritmus, amely bennem vibrált olyan törékeny és illékony volt, mint a vízen a csillagok ezüstfénye. Benne rezgett a sorsom és érzékeim élesebbé váltak. Szellemem egyesült a testem sejtjeivel és ez olyan volt, mint egy tánc, mint a szél és a tűz heves egyesülése. Ez a tánc táplálta lényem teljességének megnyilatkozását. Ragyogás övezte a lényem és élettel telt meg körülettem a tér.”

Egyet a saját igazságod megéléséért: “Ki ez a Mária?…Mária, aki úgy ismerte Istent, ahogyan ő nem. Mária, aki megkérdőjelezte a hitét, egész hitrendszerét….A lány merész volt és metszően állította az igazát. Erősebb volt benne a saját igazsága, mint a szükség, hogy az apja egyet értsen vele. Mária szabad volt…”

Egyet a szerelemért: “Egymás karjában ébredtünk és nem tudtuk mikor aludtunk el. Belenéztünk egymás szemébe és most nem voltak falak, bizalmatlanság és kérdések. Könnyek lepték el a szemeinket, végigfolytak az arcunkon és a testünkön, egybeolvasztva a bizalmat, tudást és létezést. Kezeivel megcirógatta az arcomat és azt mondta: „Köszönöm, hogy ennyire szeretsz és elviszel azokra a helyekre, ahová jársz. Én én vagyok, azért mert te vagy”. „És én azért vagyok, mert te vagy.” – mondtam.”

Egyet a Lelked választásáért: “Vágytak arra, hogy megértsék lelkük hívását, hogy meghallják sorsuk bennük lüktető kódjait. Megtalálták az utat a házam ajtajáig és tanultak tőlem. Jöttek és én felemeltem a Szíveiket, a Lelküket, a Testüket és a Szellemüket, tápláltam igaz esszenciájukat és így ismét felismerték erejüket és céljukat.”

A 10 hanganyag kedvezményes díja most 3000Ft, amennyiben megrendelésed megérkezik július 31-ig.

 

Megrendeléshez töltsd ki az alábbi űrlapot:


Hogyan szólíthatlak: *
Email címed: *
Teljes neved:

*
Telefonszámod:

*
Pontos címed:

*
Hozzájárulok hírlevél küldéséhez
Az adatvédelmi tájékoztatót elfogadom