“Minden egyes tapasztalás, amit a Szerelem erejéből átéltem a különböző idősíkok szerelmes találkozásaiban,  táplálta saját vágyamat arra, hogy átöleljem annak testét, aki még sosem öltött eddig testet. Bár én ismertem a Csillagokban lakozó Lelkét úgy, mint saját Lelkemet. Ő volt az én Lelkem csillagfényben tükröződő másik fele, és én voltam az Ő Lelkének azon része, aki már testként is tapasztalta magát.

Vágyam táplálta az ő vágyát, hogy egyszer majd elinduljon vándorútra Csillag-otthonából és megmutassa magát formában is. Vágyunk hívta közelebb és közelebb az időt, amikor majd újra-egyesülnek Lelkeink a formák világában és testként is összeérünk. Mária Magdalénaként és Jézusként.

És vágyunk így lesz eszköze annak, hogy beteljesítsük a küldetésünket. Saját testet öltésünkből és Szerelmünkből kaput nyissunk, melyen keresztül Lemúria valósága sűrűsödni kezd és fantázia-képből mindennapi valósággá válik.” (Veres Kriszta, Az Amazigh Hercegnő)

Közeledik Magdaléna Napja, Ünnepe. Július 22.

Ezen áldott naphoz közeledve Magdaléna eszenciája egyre sűrűbben, egyre érzékelhetőbben áramlik a Térben. Ez történik most is. Három szépséges üzenettel ajándékozott meg Magdaléna, melyet Ünnepén, július 22-én osztok meg.

MAGDALÉNA NAPI ÜZENETEK

július 22-én küldöm ki őket

magdalanelover2

Papnő-Szerető

Vagy Papnő vagy, vagy Szerelmes Nő. Ez egy mesterséges szétválasztottság, melyet azok a Mátrixot uraló erők hoztak létre. A saját legmagasabb rezgését megélő Nő és Férfi Szerelmes EGYsége olyan erő, amely nem tud mást teremteni csak Földi Édenkertet. A Papnő a Nő tiszta és magas rezgése, sok szépet tud teremteni, a Láthatatlanból a fizikaiba hívni, de nem annyit, mint a Szerelmes Kapcsolódásnan a Férfivel EGY ERŐKÉNT, ahogy azt tette Magdaléna és Jézus.

Ezt a szétválasztottságot tapasztalhatjuk Nőként abban, hogy vagy magabiztos, ragyogó Papnői-Gyógyítói énünket éljük. Vagy a Szerelemben kiteljesedett Nőt. De a kettő nem találkozik, vagy csak egészen rövid varázslatos időre. És a varázs szertefoszlása után még inkább fáj a szétválasztottság.

A hanganyag kiemel ezen szétválasztottságból.

Papnő-Gazdag Nő

A másik szétválasztottság a Papnő, illetve maga az elkötelezett spirituális utat járó Nő és a pénz. Minél patriachálisabb egy kúltúra annál inkább kontrollálni akarja a női erőt, és ehhez a nőnek függésben kell élnie. A saját vagyontól, pénztől megfosztott Nő előbb-utóbb a biztonsága érdekében fel kell áldozza a Lelki-Szellemi tisztaságot. Ez történt például az Orákulum Papnőkkel azon kultúrákban, ahol a Papság átvette a Orákulum Templomok feletti kontrollt.

Ha pedig nem hódolt be a Nő, hanem továbbra is a saját független útján járt, akkor addig intrikáztak ellene míg végül megfosztották vagyonától, jó hírétől, akár az életétől is, ahogy ez például történt Báthory Erzsébettel és Báthory Annával is.

Magdalénáról és a többi Jézus közeli Máriáról, azaz a Papnőkről köztudott volt, hogy mindegyikük jómódú, saját jogán független Nő volt.

A hanganyag visszavisz abba a tudatosságba, mely megengedi és támogatja a Papnő-Gyógyító-Terapeuta bőség-tapasztalását a pénz területén is.

Hórusz Arany Szerelme

Egyáltalán nem könnyű az életünkbe engedni a Masas Rezgésű Férfi-energiát, a Szakrális Férfit. Olyan sok sérülést hordozunk, hogy olykor elhinni is nehéz, hogy létezik. Vagy elhisszük, újra és újra meghozzuk a döntést, hogy bízunk, majd szembejön az, hogy ez éppen a fizikai valóságunkban nagyon másképpen van. Mit tegyünk ilyenkor? Hiszen az elme arra hív zárjunk be, mert nem akarunk ismét megsérülni. De a bezárással is sérülünk, hiszen vágyunk megélni azt az Aranyló Férfi-Energiát.

Bármi is történik a fizikaiban, az előbb-utóbb átalakul, ha a megfelelő rezgésű finom-energiát választjuk folyamatosan.

Magdaléna ezt a magas rezgésű finom-energiát megmutatta most Hórusz Aranyló Férfiségében. A hanganyag abban segít, hogy az életedbe engedd a Szakrlis Férfit az energiák szintjén. Valójában a testi, fizikai is energia, csak sűrűbb. Ami mellett elköteleződsz energiában az ölt testet előbb-utóbb az életedben.

Egy hanganyag díja 2500Ft. A három együtt 6000Ft. A hanganyagokat július 21-ig rendelheted.

Megrendeléshez töltsd ki az alábbi űrlapot:


Hogyan szólíthatlak: *
Email címed: *
Teljes neved:

*
Telefonszámod:

*
Pontos címed:

*
Melyik hanganyagokat szeretnéd (Papnő-Szerető, Papnő-Gazdag Nő, Hórusz, mindhárom):

*
Hozzájárulok hírlevél küldéséhez
Az adatvédelmi tájékoztatót elfogadom