– Engedje meg, hogy bemutassam Jézus Krisztus és Mária Magdolna egyetlen lányát, Sára-Támárt. A franciakirályi dinasztia megalapítóját, egyben a mi ősanyánkat…

– Hallja a galambokat? Sára-Támár, a tiszta szív jelképei. Később a leszármazottjai, a katárok is a galambot választották jelképükké.

– Ezért akarta kiirtani az egyház a katárokat?

– Igen, részben. Mivel a birtokukban lévő tárgyak és kéziratok segítségével bebizonyíthatták, hogy Jézus ésMária leszármazottai vagyunk, így a puszta magdalenapregnantjelenlétünk is fenyegetővé vált az egyház számára. Férfiak, nők, gyerekek egyaránt veszélyeztették Rómát, tehát úgy döntöttek, mind egy szálig kiirtanak bennünket, hogy a titok örökre titok maradjon…”

Kathleen McGowan gyönyörű könyvéből idézek, A gyűrű titkából. Csodálatos könyv Magdalénáról, leszármazottairól, katárokról és Dél-Franciaország titkairól.

Sok minden mélyen megérintett Kathleen könyvében, de a legjobban az rázott meg és fel, hogy ma már ennyi generáció óta bárki – te is, én is – hordozója lehet Magdaléna és Easa (Jézus) vérvonalának.

Bárki. Hiszen Magdaléna és Jézus földi inkarnációja és kettőjük Szent Párossága hivatott volt arra, hogy a Fény-kódokat, melyek ők hordoztak és éltek elültessék az emberi tudatban, és most ideje van annak, hogy ezen Fény-kódokat aktiváljuk és éljük.

Vérvonal, de több, mint Vérvonal, Szellemi Vonal is, amely visszanyúlik Kemetbe (az Ősi Egyiptomba), egészen Íziszhez és Oziriszhez az Egyiptomi kultúrát megalapító Csillaglényekhez.

Ez volt a Dél-Franciaországi Magdaléna Vérvonal utunk bevezetője is. Az úton csodákat éltünk meg, és az útból most születik egy szépséges hanganyag. Most pedig Samhain, az Ősök Ünnepe, a Bölcs Asszony idejébe lépés kapuja hozza a hanganyag második részét:

MAGDALÉNA – JÉZUS VÉRVONAL Hanganyag II.

2019. november elsején küldöm ki

“Én vagyok az Első és az Utolsó.
Én vagyok a Tisztelt és a Megvetett.
Én vagyok a Szajha és a Szent.
Én vagyok a Feleség és a Szűz.”

Részlet a Nag Hammadi tekercsekből. Magdaléna szavai.

Samhain olyan erővel ébreszti ezt benned, mint eddig soha. Főleg, ha már elkezdted ébreszteni magadban a vérvonalat. A sejtjeidet érzheted lángolni, mintha a véredben ősi tűzfolyam. Ébred a Nő a saját tejességében, és a Férfi, aki a Nőben öleli át a Teremtés teljességét.

Ennek kibontását segíti ez a hanganyag.

A hanganyag díja 2200Ft, október 31-ig rendelheted.

MAGDALÉNA – JÉZUS VÉRVONAL Hanganyag

2019. november 1-én küldöm ki újra

Szívcsakrád mély rétegeire ható, szimbólumokkal dolgozó hanganyag, mely átitatja felmenőid vonalát azzal az energiával, amit Magdaléna és Jézus (Yeshua, Easa) megszentelt kapcsolata képviselt. Így “újra születsz” ezen energia gyermekeként, így felébresztve Magdaléna és Jézus által hátrahagyott fény-kódokat a szívedben. A hanganyaggal igent mondasz ezen Fény-kódok fizikai megélésére.

A hanganyag díja 2200Ft, október 31-ig tudod rendelni.

A KÉT HANGANYAG KEDVEZMÉNYES DÍJA 4000Ft.

Megrendeléshez töltsd ki az alábbi űrlapot:

 


Hogyan szólíthatlak: *
Email címed: *
Teljes neved:

*
Telefonszámod:

*
Pontos címed:

*
Melyik hanganyagokat szeretnéd (Vérvonal I., Vérvonal II., mindkettő):

*
Hozzájárulok hírlevél küldéséhez
Az adatvédelmi tájékoztatót elfogadom