“A terv fényesen lüktetett a Világ-Lélek szívében, de minden Lélek-terv csak csillagporos lehetőség, finoman rezgő energia-lenyomat addig, amíg a forma világában mozgó Lények igent nem mondanak a megadásra és félelmeken, kétségeken túllépve a testbe át nem hozzák azt.” (Veres Kriszta, Az Amazigh Hercegnő)

Két kurzus anyagai lüktetnek át a Térből, hogy segítsék a félelmekből a Lélekből való életbe lépést.

LÉLEK-SZENTÉLY Kurzus

újra küldöm szeptember 9-én

11  rövid, de erőteljes hanganyagot kapsz, melyekkel a Fogyó Hold energiája által megtámogatva a tested megtisztításával utazhatsz. Rengeteg időt töltünk azzal, hogy testünk feleslegeitől ditákkal szabaduljunk meg, ritkán sikerül. Fontos persze, hogy hogyan táplálod a fizikai szinten a testedet, de feleslegben legtöbbször rengeteg negatív érzelem, félelem, védekezés van eltárolva. Mivel ezek megrekedt energiák megtisztulni tőlük “energia-diétával” lehet. Egy ilyen diétára hívlak a hanganyagokkal, hogy tested tényleg olyan Szentéllyé változzék, ahol tere van a Lelkednek.

LÉLEK-VEZETÉS Kurzus

kezdődik szeptember 9-én ÚjHoldnál

11 rövid, de erőteljes hanganyagot kapsz, mely abban segít, hogy életed vezetését átadd a Lelkednek. Általában mindenfelé keressük a megoldásokat életünk nem jól működő, elakadt dolgaira, és legtöbbször nem találjuk. A megoldás a Lélekbe való visszahelyezkedésen van, a Lélek-energiában való létezés választásán. És a Lélek megmutatja a megoldásokat is. Azt, amit választhatunk másképpen a rezgésekben és a fizikaiban. A hanganyagok abban támogatnak, hogy a Lelked választása automatizmussá váljék számodra.

A kurzusok díja külön-külön 7000Ft, együtt 11 000Ft. Szeptember 7-ig tudsz jelentkezni.

Jelentkezéshez töltsd ki az alábbi űrlapot:


Hogyan szólíthatlak: *
Email címed: *
Teljes neved: *
Telefonszámod: *
Pontos címed: *
Melyik hanganyagokat szeretnéd (Lélek-Szentély, Lélek-Vezetés, mindkettő): *
Hozzájárulok hírlevél küldéséhez
Az adatvédelmi tájékoztatót elfogadom