“A harag, ítélkezés és hibáztatás rabságában lenni egyenlő az erőnk elvesztésével, kiránt minket a középpontunkból. Általuk megengedjük, hogy valaki más szeretetlensége hatással legyen ránk. Egy ideig haragudni, ítélkezni, hibáztatni egy dolog, hosszan benne maradni és bizonyítani ezek jogosságát békétlenségben tart” (Marianne Williamson)

Igyekszem nem ítélkezni, de mégis sokszor megteszem. Vannak olyan terület, olyan viselkedési formák, amelyek mellett nem tudok iteletítéletek nélkül elmenni. Keményen elítélem őket, sokszor. Dacosság is van bennem azzal kapocsolatban, hogy kilépjek ezekből az ítéletekből, mert az olyan, mintha igent mondanék az elfogadhatatlanra, mintha helyeselném azt.

Mindez persze az elme játéka. Rengeteg energiát emészt fel. Rengeteg energiát, időt és figyelmet, amivel csodákat lehetne létrehozni.

Biztosan te is tapasztaltál már hasonlót. Biztosan te is tudod mindezt. Mégis hozzám hasonlóan vannak olyan helyzetek, amikor elveszel az ítéletekben. És tudod, hogy ez nem jó neked. Érzed, ahogy aláássa az erődet. Kilépnél belőlük, de valamiért eddig mégsem sikerült.

Ha szeretnél változtatni, ha szeretnél bejárni velem közösen egy utat, amelyen gyakorolhatod az ítéletek elengedését, akkor várlak Téged újra induló online kurzusomon:

“KILÉPEK AZ ÍTÉLETEKBŐL” Online Kurzus

indul: 2015. február 1-én

7 meditációs gyakorlatot küldök, mindegyikkel 3 napon keresztül gyakoroljuk az ítéletekből való kilépést, elménk megtisztítását, a belső békében való megpihenést. A 21 napos folyamat végén kapsz még egy nyolcadik, összegző meditációs gyakorlatot, amellyel a teremtő erőid pozitív felhasználása mellett dönthetsz.

A kurzust kedvezményes áron (2100Ft) rendelheted meg január 30-ig.

TOVÁBBI KEDVEZMÉNY! Február elsején ismét elindítom TISZTASÁG Online Kurzusomat is, melynek kedvezményes díja 5100Ft. A két kurzus együttes kedvezményes díja 6500Ft (7200Ft helyett), ha megrendelésed megtörténik január 30-ig.

A TISZTASÁG Online Kurzusról részletekért IDE KATTINTS!

MEGRENDELÉSHEZ TÖLTSD KI AZ ŰRLAPOT:


Hogyan szólíthatlak: *
Email címed: *
Teljes neved: *
Telefonszámod: *
Pontos címed: *
Melyik kurzusokat kéred (Kilépek az Ítéletekől, Tisztaság, mindkettő): *