“A varjak, a titkos törvények madarai hangosan károgtak körülöttem és emlékeztettek arra, amit Mária Anya tanított nekem, évekkel ezelőtt, a beavatásom idején: ‘Mária! Tudd, hogy minden ember magában hordozza az igazság kódját és meg is fogja találni. Lásd őket mindig úgy, mintha már emlékeznének rá és tudd, hogy ezzel segítesz nekik a legtöbbet.’ Rájuk néztem, és először igazából megláttam őket.” (Flo Aeveia Magdalena, Emlékszem az Egységre, Mária Magdaléna története)

Mária Magdaléna szavai ezek, a felismerés a megkövezése pillanatában. A pillanat, amikor minden megváltozik és kinyílik a Tér arra, hogy ez a történet ne bántalmazással és halállal érjen véget.

Éreztem, hogy Magdaléna akar még üzenni ebben az évben. Ma reggel megmutatta, hogy mit és mikor.

23-án este küldöm ki Magdaléna ezévi utolsó üzenetét:

KILÉPEK A BÁNTALMAZÁSBÓL – Karácsonyi csatornázott hanganyag Magdalénától

december 23-án este küldöm ki

magdalenamegkovezes

Rengeteg nő él bántalmazó kapcsolatban, és sokszor nem értjük miért maradnak benne az egyértelmű agresszióban, bántalmazásban. Sajnos az elmúlt párezer év patriarchális berendezkedése erőteljesen legyökereztette a Világ berendezkedésében a mások-fölötti hatalom rendszerét. Erővel való visszaélések az országok szintjén, munkahelyeken, mindenféle kapcsolódásokban, és így persze a párkapcsolatban is. Ráadásul megszilárdítottak egy olyan hamis férfi-mintát, amely a férfit a nő fölé helyezi, hatalmat ad neki, és ezzel szentesíti a visszaéléseket. Ez sok szenvedést hozott-hoz nőnek és férfinek egyaránt.

A nőben valahol mélyen ott a félelem, hogy ő egyedül senki, és persze a mély vágy a szerelemre, kapcsolódásra, melyért sokszor mindent megteszünk, akár fel is áldozzuk magunkat. A férfiben pedig ott a hamis férfi-kép, amely az erőt a leuralásba, kontrolba helyezi, holott a Valódi ERŐ a szívnek, érzelmeknek való megadás, az Erő Szív szolgálatába állítása. Ott a Lélek valódi FÉRFI-képe, a patriarchális világ által programozott hamis és a kettő egymásnak feszülése.

A bántalmazás ezerféle módon van jelen a kapcsolatban. Fizikai, érzelmi, szóbeli, jelen lehet a gesztusokban, akár a pillantásban is. Érezzük, amikor megtörténik, és sokszor benne maradunk, mert félünk, hogy ha másképp döntünk elveszítjük a kapcsolatot.

Ezzel a Karácsonyi hanganyaggal Magdaléna kivezet a bántalmazási mintákból, elvezet oda, ahol a szeretet erejével váltjuk meg magunkat a bántalmazó kapcsolatokból, a múltban, jelenben és jövőben. A hanganyag az energiák szintjén történő átalakulást hozza és ez persze mindig alakítja a fizikait is.

A hanganyag díja 2300Ft. December 22-ig rendelheted.

Megrendeléshez töltsd ki az alábbi űrlapot:


Hogyan szólíthatlak: *
Email címed: *
Teljes neved:

*
Telefonszámod:

*
Pontos címed:

*
Hozzájárulok hírlevél küldéséhez
Az adatvédelmi tájékoztatót elfogadom