Közeledik az Új Év. Lezárul egy év, kezdődik egy új. December 31-én éjjel köztes térbe lépünk. Varázslat lakik a köztes térben, ha élünk vele, ha jól használjuk. A számvetés ideje. Mit akarunk hátrahagyni, mit nem szeretnénk már tovább teremteni, éltetni. Milyen ajándékokkal lépünk bele az Új Évbe, és mivel akarunk lépni, milyen irányba szeretnénk tartani.

 Sokszor előfordul az életünkben, hogy halogatunk. Tudjuk Lélekből merre lenne jó lépnünk, érezzük, hogy a Szívünk merre hív, de mégsem tesszük kilepek2meg a szükséges lépéseket. Így viszont életünk egyre kevésbé hasonlít ahhoz, mint amiben léteznünk jólesik. Ettől még frusztráltabbak leszünk, ilyen állapotban viszont még nehezebb lépni.

Ha ezen változtatnál, akkor ajánlom figyelmedbe az évzáró-évnyitó hanganyagokat, illetve az ÚjÉvi személyes gyógyítást:

KI-LÉPEK Hanganyagok és Csoportos Gyógyítás

Két hanganyagot kapsz. Az első december 30-án, hogy december 31-én ezzel hangolódj a köztes térre, és ott a tündérek varázslatában hátrahagyd azon mintázataidat, mely a halogatásban tartottak eddig.

A második hanganyagot január elsején kapod, az energiája támogat abban, hogy lépj a Lelkeddel, megtedd azokat a lépéseket, melyek visznek a vágyott valóságodban.

A két Ki-Lépek Hanganyag díja 2700Ft, megrendelésedet december 29-ig tudom elfogadni.

Ha a csoportos gyógyításba is szeretnél részt venni, akkor egy megadott időpontban hangolódsz majd, január elsején este 7-kor az első hanganyaggal, engedve magadat megpihenni a távolról érkező energiáknak. A közös hangolódás alatt minden gyógyításban résztvevő személyes üzenetét – azt amely Téged személy szerint most a leginkább támogat a halogatásból való kilépésben – is felveszem a saját témájával kapcsolatban. Az összes résztvevő személyes üzenetét megkapja a gyógyítás minden résztvevője, mert a vonzások törvénye olyanokat vonz a csoportba, akiknek üzenete a többi résztvevőnek is segíthet. Ezt már sok csoportos gyógyítás alkalmával megtapasztaltuk.

A csoportos gyógyítás díja 12 000Ft, mely tartalmazza a két hanganyagot is + a személyes hanganyagokat. Jelentkezésedet a szabad helyek (8 fő tud jelentkezni) függvényében tudom elfogadni, december 29-ig.

Jelentkezéshez küldd el a neved, telefonszámod, a KI-LÉPEK, vagy a KI-LÉPEK SZEMÉLYES  szavakat: jelentkezem@vereskriszta.com