Az Istenivel való kapcsolódás első szentélyei, templomai nem épületek voltak, hanem Szent Ligetek. Ha vannak emlékeid Lemúriáról, akkor ezt tudod, érzed, és talán láttad is az emlék-képeidben. De ezt a hagyományt őrizték a kelták is, hiszen templomaik a druidák szent tölgyfa-ligetei voltak, nyomát megtaláljuk a Római Birodalomban is, ahol Diána legfontosabb szentélye, maga Diána szent erdeje volt. A szent ligetek jelen voltak a Közel-Keleten is, asheráknak hívták őket, beszél róluk az Ószövetség is, sajnos pont a kiirtásukról és a papnők megöléséről. És a Szent Ligetek jelen voltak az Ősi Egyiptomban is, Ízisz Szentélyeiként.

A központi Szent Liget az én Lélek-emlékeim szerint Dahshour Hold-Piramisai között volt. A Szent Liget és nem messze a Szent Tó, melynek egy része egyeromég ma is megvan és melynek flórája és faunája a legközelebb van ahhoz, amilyen Kemetben volt annak idején.

Itt a Szent Ligetben a Papnők teljes nővéri harmóniában és EGYségben dolgoztak EGYütt. Minden Papnőnek volt egy férfi párja, az Őrző, akivel EGYszerre élt Szent Párosságban és teremtett EGY ERŐként a Lélek szintjén, melyből Egyiptom akkori fizikai valósága fakadt.

Szinte minden szellemi utat járó, gyógyítőként-terapeutaként-papnőként tevékenykedő Nő vágyik erre a párosságra. De legtöbbször el is sietjük, és azt várjuk, hogy a párunk máris Lélekbem-Szellemben-Fizikaiban velünk EGYütt teremtő társ legyen. Közben lehet, hogy ő azt az utat járja, hogy megérkezzen a saját Férfi energiája szakrális megélésébe, férfi-erejébe.

Ezzel kapcsolatban érkezik két nagyon fontos hanganyag érkezett júliusban, melyket újra rendehetsz augusztus 5-ig:

ÍZISZ SZENT LIGETE Hanganyagok

Az első hanganyag pénteken (július 13-án) ÚjHoldnál érkezett. Az első hanganyaggal elindíthatod azt a gyógyító folyamatot, mely más nőkkel való kapcsolódásodra hat. A Nő és Nő közötti Nő-Véri kapcsolódás ezer sebből vérzik a múltjainkban és a jelenben is. Sérültünk-sérülünk, mi is okoztunk fájdalmat más nőknek, akarva vagy akaratlan. A Nő és Nő közötti megszentelt szövetség az alapja annak, hogy a Nő-Férfi kapcsolódás is meg tudjon gyógyulni. Ebben segít az ÚjHoldas hanganyag.

A második hanganyag július 16-án, TízMilliószoros Napon érkezett és abban segít, hogy elengedd a türelmetlenséget, és az ebből fakadó nyomást, hogy a Férfi ŐRZŐ-ként álljon melletted és ehelyett megálld az útját, melyen megalapozza saját Férfi-erejét, hogy a párkapcsolatotok egyre harmónikusabb legyen, és majd organikusan megszülethessen az, amikor szellemi-lelki-fizikai Teremtőként is EGYütt működtök.

A hanganyagok díja 3000Ft, augusztus 5-ig rendelheted őket.

Megrendeléshez töltsd ki az űrlapot:


Hogyan szólíthatlak: *
Email címed: *
Teljes neved:

*
Telefonszámod:

*
Pontos címed:

*
Hozzájárulok hírlevél küldéséhez
Az adatvédelmi tájékoztatót elfogadom