“És ez a második nagy illúziója az emberiségnek: hogy az élet eredménye kérdéses. És ez a kétely hozta létre a félelmet. Mert, ha kételkedsz az eredményben, akkor kételkedsz a Teremtőben is, azaz kételkedsz Istenben. És, ha kételkedsz Istenben, akkor félelemben és bűntudatban kell élned egész életedben. Ha kételkedsz Isten szándékaiban, és Istennek azon képességében, hogy létrehozza a kívánt eredményt, akkor hogyan fogsz valaha is megpihenni? Hogyan fogsz valaha is békét találni?” (Neale Donald Walsch, Beszélgetések Istennel)

Jó ideje kételkedünk az Isteniben. Atlantisz óta ezt tesszük, és mivel kételkedünk, mi próbálunk irányítani, és ez nem mindig eredményes, és persze a sikertelenségünk még több bizalmatlanságot szül. A vallások isten-képe szintén nem az Istenibe vetett bizalmunkat erősítette meg.

De ideje van, hogy mindez átíródjék, és újra bízni kezdjünk abban, hogy az az Erő – amit nevezhetünk Istennek is -, amely az Univerzum egészét összetartja, tényleg szeret minket, és azt akarja, hogy boldogok legyünk. Ideje van annak, hogy meggyógyítsuk az Istentől való szétválasztottságunkat, bízzunk ebben az istentenyereben1Erőben és megpihenjünk Isten tenyerében.

Közeledik a Húsvét, és vele a Krisztusi misztérium. A megfeszítés és újjászületés misztériuma. A keresztre-feszítés a legteljesebb megadás szimbóluma. Régóta jelen van az emberiségnek adott tanításokban, a sumér történetekben Inanna Jézushoz hasonlóan meghal az Alsó Világban, teste három nap és három éjszaka lóg a kampón, majd újjászületik. Kampón lógni, keresztre-feszítődni, mind ugyanazt szimbolizálja, elengedni minden akarást, és engedni magunkat felfüggesztődni az Istenibe vetett bizalomban.

Mostanság egyre több olyan szituációt tapasztalhatsz az életedben, ami emberi erőből és emberi elmével megoldhatatlannak látszik. Egyre több olyan helyzet alakul ki körülöttünk, ami arra vezet, hogy megpihenjünk az Istenibe vetett bizalomban, elengedjük az irányítást, és beengedjük a Csodát, ami megoldja a legmegoldhatatlanabbnak tűnő helyzetet is.

És a Húsvéti Misztérium ideje megtámogatja ezt a folyamatot az életünkben.

Kilenc napos, Húsvéti Misztériumra hangolódó online folyamatra hívlak, ha szeretnéd ezt a módját választani az Isteni felé való megadásnak:

„Isten tenyerében” Online Kurzus

2013. március 23.

9 nap * 3 meditációs hanganyag a megbocsátásért * 3 meditációs hanganyag a vallások isten-képén való túllépésért * 3 meditációs hanganyag az Isteniben való bizalomért * és plusz egy, hogy Húsvét hétfőjén hittel teli, bízni és életében megpihenni tudó Önmagadként szüless újjá

A Te részvételi díjad csak 2500Ft, ha március 22-ig bejelentkezel és átutalod a részvételi díjat!

Jelentkezéshez töltsd ki az alábbi űrlapot:


Hogyan szólíthatlak?: *
Email címed: *
Teljes neved: *
Telefonszámod: *
Pontos címed: *