„A Szerelmes megkérdezte a szerelmét: Jobban szereted-e magad, mint engem? És a szerelme azt felelte: Meghaltam magamnak és érted élek. Eltűntem saját magamnak, csak neked vagyok jelen! Elfelejtettem mindent, amit tanultam, de téged ismerve tudóssá váltam. Elvesztettem az erőm, de az erődből vagyok. Ha szeretem magam, téged szeretlek. Ha szeretlek téged, magamat szeretem!” (Rumi) 

Jó ideje sokat foglalkoztat az, hogy mit jelent valójában az intimitás. Oda jutottam, hogy az intimitás tulajdonképpen nem más, mint a saját magam felé tett elköteleződés. Elköteleződés afelé, hogy megnyílok teljességgel a szív dalának, a Lelkem, az Isteninek, azaz Valódi Önmagamnak.

És ebben a legnagyobb segítőm a Szerelem és a Szerelmem felé való elköteleződés. Tudom, hiszem és élem, hogy egyetlen Társ mellett megtalálhatom az Édenkertet, azaz megtalálhatom Valódi Önmagam.

„Mindaz, ami az Univerzum, BENNED VAN.” – mondja Rumi. És erről eszembe jut egy másik Mester, Osho, aki azt mondta, hogy egyetlen rózsabokorban felfedezheted a Teljes Univerzumot.

Mindannyian magunkban hordozzuk a Teljes Univerzumot. Számomra az intimitás azt jelenti, hogy egyetlen társban felfedezhetem az Univerzum Végtelenjét. És igen, ezzel leginkább Valódi Önmagam felé köteleződöm, mert akkor is lépek egyre beljebb a szívemben, és nyitom egyre tágabbra a szívem terét, amikor az elme azt mondja, hogy lépjek hátrébb, védekezzek és bújjak falak mögé. És ebből az elköteleződésből kinyílik az Édenkert, és nem csak kinyílik, hanem folyamatosan táguló csodákkal ajándékoz meg.

Pár éve tartottam ebben a témában szertartás, és most ez az energia tovább nyílik az edfui Szent Házasság Templomból érkező hanganyagokkal:

Intimitás Hanganyag

2015. szeptember 21-én kezdem küldeni

Ezekkel a hanganyagokkal hátrahagyhatod a félelmeket, amelyek azt mondják, hogy elveszítesz valamit, le kell mondanod dolgokról akkor, ha tényleg elköteleződsz egyetlen Szerelmes Társ mellett. Kiléphetsz az ego játszmákból, melyek visszatartanak attól, hogy egyre tágabbra nyílj a szeretetben, egyre többet megélj a szépségből és örömből, melyet az Univerzum végtelen bősége kínál neked. A hanganyagokkal elköteleződhetsz a Lelked és Valódi Önmagad mellett, és ezáltal beléphetsz a magadban hordozott Édenkertbe.

Négy hanganyagot kapsz, az első a női elköteleződés útja, a második a férfi elköteleződés útja, a harmadik egy ima, hogy te és társad is bejárjátok ezt a belső utat, a negyedik pedig a Lélektől Lélekig való elköteleződés szertartása.

A hanganyag kedvezményes díja 3300Ft, amennyiben megrendelésed megérkezik szeptember 20-ig.

Jelentkezéshez töltsd ki az alábbi űrlapot:


Hogyan szólíthatlak: *
Email címed: *
Teljes neved: *
Pontos címed: *
Telefonszámod: *