November van, az Elengedés időszakában járunk. És Inanna alászállásának története sosem volt még talán annyira aktuális, mint most. A világunk erőteljes transzformációban van, megjárjuk az Alsó Világot személyesen, és kollektíven, ahogyan Inanna is alászállt az Alsó Világba, ahol meghalt és ahonnan feltámadt.

Sokféle formában utaztam már Inanna gyönyörű és mély történetével az elmúlt 13 évben, és a története újra és újra kinyitott és kinyit számomra inannaereshkigalmegértést és segít beljebb lépni saját transzformációs folyamatomban. Most az amerikai elnökválasztás és annak eredménye nyomán elszabadult erőteljes félelem-energiák újra összekapcsoltak Inanna történetével.

A történet – Inannan alászállása az Alsó Világba – sumér agyagtáblákon maradt ránk. Inanna az Ég és Föld Királynője elindul az Asó Világba Ereshkigalhoz, a nővéréhez. Hét ékét magára ölti, és közben elmondja hűséges szolgájának mit tegyen, ha az Alsó Világból nem térne vissza. Inanna keresztül lép az Alsó Világ hét kapuján, mindegyik kapunál megfosztják egy-egy ékességétől, így érkezik meg, mezítelenül Ereshkigal trónszéke elé, ahol harag, gyűlölet és ítélkezés várja. Inanna meghal, Ereshkigal megöli, majd testét a trónszéke fölé akasztja egy kampóra. Ott lóg Inanna három nap és három éjszaka, míg végül megékezik a két Alakocska az élet vizével és kenyerével, Ereshkigal felé mutatott együttérzésük megváltja Inannát, aki feltámad.

A történet, mint minden mítosz szimbolikus, utazás a tudattalan mélységeiben, ahol lebomlanak a hamis önazonosulások, ahol összetalálkozunk saját elrejtett árnyék-részeinkkel, a találkozás transzformációjában addigi énünk meghal, majd önmagunk teljes elfogadásán keresztül ébredünk új életre, és mutatkozik meg egy valódibb énünk.

A történet gyönyörűen van megírva az agyagtáblákon és gyönyörű magyar fordítása született. A történetben hatalmas transzformációt segítő erő van, hiszen benne van az az energiatér, amit sok sok éven keresztül tudatosan megszólítottak a pap/nők és mindazok, akik ebben a térben utaztak.  Ezt a történetet dolgoztam fel évekkel ezelőtt, szépséges zenékkel egybeszőve az eredeti szöveget, majd sok éven keresztül adtuk elő a történetet szakrális dráma formájában, szertartásos keretek között.

Ez a hanganyag most megrendelhető, egy új hanganyag kíséretében:

INANNA Hanganyagok

Az első hanganyag, amely a sumér mítosz szépséges zenékkel összedolgozott változata kb. egy órás, végigutazható meditációban, mozgásban, vagy hallgatható háttérként is. Ajánlom most ezt a hanganyagot arra, hogy kiemeljen mindazokból a félelem- és bizonytalanság energiákból, melyek elhatalmasodtak sok emberben szerte a világon Donald Trump elnökké választása után. A világban transzformációs folyamat zajlik, és ebben benne vagyunk az egyéni szinten is. Sok-sok elfojtott árnyék-minőség tör a felszínre az egyéni és kollektív-tudattalanból. Abban az időszakban vagyunk, amikor meg kell engednünk a kampón való függést, átadni magunkat a transzformációs folyamatak bizalommal, és engedni magunkat újjászületni. Ajánlom a hanganyagot azokak is, akik saját életük mély átalakításában, átalakulásában vannak.

A második, az új hanganyag abban segít, hogy túllépjünk Trump és Hillary személyén, észrevegyük, hogy ők mindannyiunkat képviselnek. Trump a teljesen sérült, eldeformálódott férfi-energiát, Hillary pedig a teljesen sérült, eldeformálódott női energiát. A hanganyag abban segít, hogy félelmek helyett szeretet küldjünk mindkettőnek, rajtuk keresztül a kollektív férfi és női sérültségnek, illetve saját sérült női és férfi részeinket is gyógyítsuk.

A két hanganyag díja 2500Ft, november 17-ig rendelheted őket. Rendelheted a hanganyagokat külön-külön is, így a díj 1500Ft/hanganyag.

Megrendeléshez töltsd ki az alábbi űrlapot:


Hogyan szólíthatlak: *
Email címed: *
Teljes neved:

*
Telefonszámod:

*
Pontos címed:

*
Melyik hanganyagokat szeretnéd (mindkettő, régi, új):

*