2009. februárja óta írom A Pillanat Fókuszában üzeneteimet. A Holdfázisokkal pedig intenzíven utazom 2004. óta. Mára annyira az életem részeivé váltak, hogy valahogy csak úgy természetesen hozzájuk igazodnak valamilyen spontán varázslattal a Szakrális Útjaim fontos helyszínei. És az idén arra kaptam hívást, hogy újra kapcsolódjam másképpen is, és kinyissam ezt a lehetőséget másoknak is.

Sokan olvassátok szinte a kezdetektől a hírleveeimet, sokan útközbe csatlakoztatok, ahogy az útjaink összeértek. Tudom, hogy sokan vagytok, akik holduzenetek2elmentitek a számotokra legfontosabb üzeneteket. Sokszor számomra is tanító egy évekkel ezelőtti üzenetemet visszaolvasni amikor valaki megosztja a Facebook-on. Többen kértetek már arra is, hogy valamiféle módon szülessen belőlük könyv.

A könyvre egyenlőre nem érzek hívást, de most kaptam egy másik hívást a Holdtól:

HOLD-ÜZENETEK

Hírleveleim üzeneteiből válogatok a Holdakra hangolódva. A kiválasztott üzetekből hanganyagok születnek, melyek segítségével kapsolódhatsz az ÚjHold régit-elengedő, újat-üdvözlő energiájához, és a TeliHold kiteljesítő bőség és hála energiájához. 12 Újhold és 12 TeliHold üzenetet kapsz. Az elsőt a januári TeliHoldnál, az utolsót a december 26-ai ÚjHoldnál.

A 2×12 hanganyag díja 15000Ft, megrendelésedet január 18-ig tudom elfogadni. Két részletben történő fizetés esetén a részvételi díj 2x8500Ft, a második részlet június 17-ig esedékes.

Jelentkezéshez töltsd ki az alábbi űrlapot:


Hogyan szólíthatlak: *
Email címed: *
Teljes neved:

*
Telefonszámod:

*
Pontos címed:

*
Fizetés módja (teljes összeg, két részlet):

*
Hozzájárulok hírlevél küldéséhez
Az adatvédelmi tájékoztatót elfogadom