Mindannyiunk életében vannak olyan emlékek, történések, emberek, amikre és akikre nem tudunk szeretettel gondolni. Lehet próbálkozunk, de nem megy. Karácsonykor – amikor minden ünneplőbe öltözik – arra hívlak, hogy a szeretet melegébe öltöztesd lényed egészét és életed olyan részeit, ahová eddig nem sikerült szeretetet vinned.

Évekkel ezelőtt sokat segített nekem Chuck Spezzano azon tanítása, hogy nem mi bocsátunk meg, hanem az Isteni bocsát meg rajtunk keresztül. Ez karacsonyszeretetmegkönnyítette a dolgom olyan esetekben, amikor nem tudtam utat találni a megbocsátáshoz. Egyszerűen összekapcsolódtam az EGY megbocsátó minőségével és átengedtem ezt magamon.

Ugyanígy van ez a szeretettel is. Lehet, hogy a mi emberi szintünkön nem mindig tudunk szeretni, de az EGY mindig szeret, hiszen a Forrás maga a végtelenül áramló szeretet-energia. Ezt a szeretet-energiát átengedhetjük magunkon és eljuttathatjuk minden olyan területre, személyhez, ahol az emberi szintünkön nem tudtunk megnyílni.

Ebben segít az a hanganyag, melyet Karácsony előtt küldök ki:

Hétlépcsős Szeretet Meditáció

A hanganyagot december 23-án küldöm ki, hogy a szeretet-energiájával tudd átitatni lényed azon részeit, ahol eddig neheztelés volt jelen. Ajánlom ezt a hanganyagot Karácsonyra való felkészülésként, illetve bármikor, amikor érzed, hogy több szeretetet érdemes az életedbe vinni.

A hanganyag díja 1100Ft, december 21-én délig tudod rendelni.

Megrendeléshez töltsd ki az alábbi űrlapot:


Hogyan szólíthatlak: *
Email címed: *
Teljes neved:

*
Telefonszámod:

*
Pontos címed:

*