A Jézusról szóló történetekben több Mária is megjelenik. Sokszor össze is keverednek, és nem lehet világosan látni, hogy ki kicsoda. És jól is van ez így. Mert a három Mária nem egyszerűen három személy, hanem három női energia-minőség.

Mária Anya, Jézus édesanyja a Nő anyai minősége, tiszta, elfogadott oldala. Mária Magdaléna a szeretői minőség, a szexualitásában izzó nő, akit összemostak a bűnösséggel. És Mária Salome, a tanítvány, aki életét a szellemiségnek szenteli.

Egyik minőség sem teljes önmagában, a három valójában EGY. Amikor a három együtt táncol bennünk, természetes módon felerősödve, majd helyet adva a másiknak, harmadiknak, akkor vagyunk mi nők belül jól, teljességben.

Sajnos az EGYbe tartozó három női minőség erőteljesen szétválasztódott. Ebben nagy szerepet játszott a katolikus egyház, aki Mária anyát a tiszta, elfogadható női minőségként ábrázolta, míg Magdalai Máriát a bűnös asszonyként, akinek vezekelnie kell. Ez a szűz és szajha szembeállítás, amely a nőben is zűrzavart kelt, azt sugallva, hogy a szexualitás, illetve az azt megélő nő nem tiszta.

És ott a harmadik leválasztott rész, a tanult nő, a tudás és szellemiek iránt érdeklődő nő.

Ez a szétválaasztottság már jóval a kereszténység előtt elkezdődött, a Héra, Aphrodité és Athéné szembeállítottság az aranyalmás görög mítoszban ugyanerről szól.

A szétválasztottság a patriachális berendezkedéshez kapcsolódik, amelynek szerves része a női energia kontrollálási vágya. Az erejét vesztett férfi az erő illúzióját az erejét vesztett nőtől nyeri. Holott a férfi erejét táplálja a saját erejében létező nő.

A három női minőség, a Három Mária belül való egyesítésére hívlak:

“Három Máriák” Csomag

tartalmazza:

“Három Mária” rózsafüzért, mely rózsakvarcból (99 szem) készült, szívet ömagad felé kitáró energiával áldva, a gyógyító meditációs füzér láncként is hordható

rozsafuzerhárom féle  rozsafuzer1rózsa parfümolajat (3x10ml), mely a három Mária energiaminőségét hordozza (damaszkuszi rózsa – Mária Anya, egyiptomi rózsa – Mária Magdaléna, Taif rózsája – Mária Salome)

a három Máriától csatornázott hanganyagot, mely a három minőséget segít egybe simítani, integrálni, 3×33 napos folyamatban

A csomag részvételi díja 11 000Ft (még 3 rózsafüzér van, 3 fő tudja a teljes csomagot igénybe venni), megrendelésedet április 24-ig tudom elfogadni.

Rendelheted külön-külön is a csomag részeit: rózsafüzér + hanganyagok 8 500Ft, olajok + hanganyagok 6500Ft, csak hanganyagok 3500Ft

Megrendeléshez küldd el a neved, telefonszámod, “HÁROM MÁRIA” szavakat (ha nem a teljes csomagot kéred, akkor kérlek írd meg a választott részeket): jeletkezem@vereskriszta.com