“Szerelmesem így szólított meg: Kelj föl, kedvesem, szépségem, jöjj már! Nézd, vége van a télnek, elmúlt az esőzés, elment. Megjelentek a virágok a földön, itt az éneklés ideje, gerlebúgás hangzik földünkön. Érleli első gyümölcsét a fügefa, és a virágzó szőlők illatoznak. Kelj föl, kedvesem, szépségem, jöjj már!” (Énekek Éneke)

A szexualitás sokkal több, mint a testek gyönyöre. A szexualitás a Lélek gyönyörteljes imája, két Léleknek a testi szinten is megtörténő EGYesülése. Ima, mely Isten karjaiba repít minket. És erő, amellyel csodákat teremthetünk.

Ez a szexualitás tiszta formájában, a manipulációk, visszaélések és a Lélektől való elválasztottság előtt.

Nemrég küldtem ki a Szexuális Mágiák Oldása és a Szexuális Energiák Lélekbe emelése hanganyagokat. Nem véletlen, hogy őket választottam születésnapi ajándéknak. Abszolút a felszín közelében van az összes tudatalatti sérülésünk, amely a szexualitáshoz kapcsolódik.

A szexuálitással kapcsolatos megnyomorító bűnök felszámolása zajlik világszerte, és energetikai szinten az Égi Segítők is erre kérnek minket, mélyreható megtisztítására a szexuális energiának.

ÚjHoldnál várlak egy erőteljes hétnapos tisztító folyamatra:

GYÖNYÖR KAPUI I. Hanganyagok

2020. november 25-én kezdünk

és

GYÖNYÖR KAPUI II. Hanganyagok

2020. december 25-én indul

gyonyorkapui2

A Gyönyör Kapui I. folyamatában hét erőteljes méhtisztító hanganyagot kapsz, melyek elvégzését hét nap, de maximum 21 nap alatt javaslom. 111 lélegzettel tisztítjuk a méhet, fizikai testünket és energia-rendszerünket a szexuális energiával elkövetett tudatos viszzaélési mintázatoktól. Erőszak, szexuális mágia, boszorkányok megkínzása stb., egy sem véletlen, egytől egyig azt célozták meg, hogy az emberiséget leválasszák a Lélekből működtetett szexualitásról.

Nem lesz könnyű folyamat, de megéri, mert felszabadít a GYÖNYÖRRE, amely LÉLEK és TEST EGYgyéválásából születik és amely csodákat teremt.

A Gyönyör Kapui II. folyamatában hét Neterttel – ősi Egyiptomi Női Isteni Princípiummal – kapcsolódó hanganyagot kapsz. Mindegyik hanganyag egy erőteljes aktiválás, mely újra felébreszti a vagina és a méh erő-központjait.

A Gyönyör Kapui I. Hanganyagok díja 9 900Ft, a Gyönyör Kapui II. Hanganyagok díja 9 900Ft.

KEDVEZMÉNY! A két folyamat együttes díja 18 800Ft.

A Gyönyör Kapui II. folyamat előtt mindenképpen ajánlom a Gyönyör Kapui I. folyamat elvégzését.

Jelentkezéshez töltsd ki az alábbi űrlapot:


Hogyan szólíthatlak: *
Email címed: *
Teljes neved:

*
Telefonszámod:

*
Pontos címed:

*
Melyik hanganyagokat szeretnéd (Gyönyör Kapui I., Gyönyör Kapui II., mindkettő):

*
Hozzájárulok hírlevél küldéséhez
Az adatvédelmi tájékoztatót elfogadom