AMINEK A FIGYELMEDET ODAADOD, AZ LESZ! – Ha ezt a legalapvetőbb energetikai törvényt megérted és éled, akkor a fizikai valóságod olyan lesz, amilyennek azt vágyod.

Az Univerzumnak ezt az alapvető törvényét minden vallásban és spirituális figyelemkurzusirányzatban benne van. Ma abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy ezt már a tudomány – a quantumfizika – is bebizonyította.

És mégis, az életüket a spirituális fejlődésnek szentelt emberek közül is csak néhányan élik és gyakorolják azt, ami mindennek az alapja. És közben azok, akik nem gyakorolják, hanem továbbra is olyan dolgoknak adják a figyelmünket, amelyet amúgy nem szeretnének az életükben, és amelytől rosszul érzik magukat csodálkoznak azon, hogy miért nem változik az életük.

Szabad akaratot kaptunk, és végtelen erőt. Szabadságunkban áll bármit megteremteni, és ehhez minden szükséges eszközt megkaptunk. Szabadságunkban áll az is, hogy abbahagyjuk a siránkozást az életünk fölött. Szabadságunkban áll abbahagyni az energiáink elpocsékolását, és azt a végtelen erőt, arra fordítani, amit valójában szeretnénk.

Szabadságunkban áll megtanulni a figyelmünk tudatos irányítását és megtartását. És erre mindenki, kivétel nélkül képes. Ugyanúgy képes vagy ezt elsajátítani, ahogy képes voltál megtanulni olvasni.

Ha szeretnéd ezt megtanulni, akkor várlak téged február elején újra elinduló online kurzusomon, melyet január 18-ig kedvezményes áron rendelhetsz meg:

 „FIGYELEM” Online Kurzus

2015. február 1.

5 hét * 5 tanítás a teremtő energiáid működtetéséről * 5×3 gyakorlat, a figyelmed irányítására és annak a kívánt irányban való megtartására * ÚJ! vizualizációs hanganyag az elemek Atlantiszi Angyalaival, melynek elvégzését 21 napig ajánlom

KEDVEZMÉNY! Te részvételi díjad csak 2500Ft, ha január 18-ig bejelentkezel!

Jelentkezéshez töltsd ki az alábbi űrlapot:


Hogyan szólíthatlak: *
Email címed: *
Teljes neved:

*
Pontos címed:

*
Telefonszámod:

*