„Isten küldte földre fiát, nap jött sötét éjjel után” – sokszor eszembe jut Karácsonyhoz közeledve a Kormorán Kalotaszegi hajnali zsoltárjának ezen sora. Gyönyörűen elmondja a karácsonyi misztériumot, gyönyörűen összefoglalja a Téli Napforduló üzenetét.

Karácsonykor a sötét barlang-istálló mélyén megszületik a Fény-gyermek, ahogy egy régebbi misztérium szerint is barlang mélyén szüli meg az Istennő a gyermekét a Téli Napfordulónál, amikor a legsötétebb, leghosszabb éjjel átfordul a világos időszak hosszabbodásába. Karácsony, az ősi magyarnak Karacsony, azaz a sötétség fordulása, amikor a sólymot a napkorong felé röptetik. Amikor a Nap megpihen a Tejút sötét barlangjában, hogy onnan újjászülessék.

Bármerre nézünk, ez az időszak a Fény megszületéséről beszél, és minden erő abban támogat minket, hogy felébredjünk Valódi Önmagunkra, Fény-magunkra.

Valaki azt írta nekem a Facebookon, hogy nem angyalnak, vagy Istennek születtünk, hanem embernek. Sokszor hallom, hogy emberek erre hivatkoznak annak alátámasztására, hogy miért választják az ego alacsony rezgéseit, amikor dönthetnének a belül ragyogó végtelen Fényességben élés mellett is.

Az Isteni Fény, Fény és Szeretet, minden ebből születik, én is, te is. Tévedés azt mondani, hogy nem Istennek születtél, mert az vagy, sőt soha el sem váltál az EGYtől. Tévedés azt mondani, hogy Jézusból csak egy volt, mindannyian azok vagyunk. „Isten küldte földre fiát, nap jött sötét éjjel után” – Te vagy ez a fiú, Te vagy Istennek testbe álmodott gyermeke, és Valódi Önmagadra való visszaemlékezésed a nap, mely fényességet hoz a sötét éjjelbe.

A legtöbb, amit megtehetsz magadért, a szeretteidért és a Világért az, hogy emlékezel Arra, aki Valójában Vagy:

„Fény Vagyok” Online Kurzus

2014. december 13.

9 nap * 9 fényes meditációs hanganyag * és plusz egy, hogy Karácsonykor fényes áldásként tudj világítani szeretteidre

Luca napján kezdődik a kurzus és december 21-én a Téli Napforduló napján fejeződik be. Luca a régi hagyomány szerint a Fényhozó Istennő, a Levegő Úrnője, aki elhozza a lecsendesedést, a tisztánlátást, az elme börtönéből való szabadulást, és így bábáskodik abban, hogy újjászülessünk a belső Fényünkbe.

Luca székét a hagyomány szerint 9 vagy 13 napon át faragták, minden nap végeztek valamilyen munkálatot a széken. Ezzel a kurzussal arra hívlak, hogy te legyél a szék, önmagadnak adj figyelmet kilenc napon át, a fényedet csiszolgasd, éld meg másképpen, valódian a karácsonyi-téli napfordulós misztériumot.

Luca napjától a Téli Napfordulóig minden nap kapsz egy meditációs hanganyagot, mellyel átrezgetheted magad a Fénnyel, és összekapcsolódhatsz Fény-magaddal. A kilenc hanganyaghoz Allah 99 nevéből választottam ki azt a kilencet, melyek engem leginkább segítettek Valódi Fény-Magam rezgésével azonosulni.

A tizedik napon kapsz még egy anyagot, mely abban támogat téged, hogy a fényesség és a szeretet növekedjék benned Karácsonyig, és így ez az ünnep is valódi legyen számodra és valódisággal érintse meg azokat is, akikkel együtt ünnepelsz.

Ez a Téli Napforduló és Karácsony különösen jelentős mindannyiunk számára, mert a Föld egésze is lezár egy nagy ciklust és újjászületik Fény-magába. És persze mindez velünk és általunk történik.

A kurzust kedvezményes 2200Ft-os áron tudod megrendelni.