„Amikor azt választjuk, hogy testet öltünk belépünk a LÉT KRISTÁLYÁBA, a Lélek kezdetének helyére. AZ ÖRÖKKÉVALÓSÁG ÖLELÉSÉBEN SZÜLETIK A LELKÜNK. Azután a Fény Lényei egyenként körénk gyűlnek, és mi utazunk a világok közötti térben. Itt minden idők tudása nyitva van számunkra, mindent látunk, mindenre emlékezünk és mindent értünk. Kiválasztjuk a hívásunkat, sorsunkat és identitásunkat, a fény lényei pedig mesélni kezdenek az utunkról. Segítenek, hogy megértsük, milyen leckéket tanulunk majd, bátorítanak, hogy emlékezzünk a magunkban hordozott tervre. A fény által támogatva hívásunk kódját lelkünk legmélyebb rétegébe, a Fénymagunkba ültetjük. Mindannyian emlékezünk majd erre a kódra, amikor eljön a megfelelő pillanat.” (Flo Aeveia Magdalena, Emlékszem az Egységre, Mária Magdaléna története)

Minden idők tudása elérhető számunkra, a Fénymagunkon, a Lelkünkön keresztül. A Lelkünkben ott van az összes múltunk, a jelenünk és a jövőnk minden lehetősége. A Lélek vezetésére hagyatkozva sokkal egyszerűbb, és szépségesebb az élet, mert eltűnnek a kétségek, és helyette mély béke és öröm jelenik meg az életünkben.

Azt hiszem olyan négy évvel ezelőtt vettem részt Flo Aeveia Magdalena által vezetett Lélek-felismerő utazáson Glastonburyben. Sorsfordító volt számomra. Az elmémben mélyen elveszett állapotból indultam, nagyon rosszul éreztem magamat. Az utazás egy teljesen másik helyre vitt, a végtelen nyugalomba és belső békébe, ahol addig sosem tapasztalt örömet találtam. És mindez bennem volt. Mindig is. Csak az elmémben való elveszettség miatt nem tudtam mindezt megtapasztalni.

Azóta a Lelkemmel való kapcsolódás az életem szerves része lett, és ahogyan ezt fent is írtam mindent leegyszerűsített, minden sokkal könnyebb lett, és én egyre és egyre boldogabb vagyok.

Mindannyian választhatjuk a Lélekkel való kapcsolódást és a Lélek által vezetett életet, hiszen mindannyian ugyanúgy elhoztuk minden idők tudását a Fénymagunkban, mindannyian keresztül mentünk azon a folyamaton, amiről Mária Magdaléna mesél.

Sokan kérdezitek tőlem, hogy hogyan kapcsolódhattok mélyebben a Lelketekkel és hogyan követhetitek annak hangját. Decemberben, immár hagyomány-szerűen újra indul a kurzus azoknak, akik a év ezen sötét, de nemsokára fénybe-forduló időszakában szívesen elmélyítenék a kapcsolatot  a Lelkükkel:

 „Fény-Lélek-EGYség” Online Kurzus Veres Krisztával

indul: december 1-én

21 nap * 21 anyag – hanganyag, tanítás, rituális gyakorlat formájában -, amely mindegyike egy út lehet számodra az elméből a Lélekbe való megérkezésre

Az online kurzus alatt minden nap kapsz egy olyan gyakorlatot, mindennapokban alkalmazható tanítást vagy meditációs hanganyagot, melyet én magam is kipróbáltam és alkalmazok arra, hogy a Lélekkel való kapcsolatomat egyre mélyítsem, és erősítsem. Így a 21 nap az anyagok életedbe engedésével intenzíven erősíti a te Lélek-kapcsolatodat. De az anyagok nem csak erre a 21 napra szólnak. Hiszen, ahogy Rumi mondja, ha a kenyeret keresed, kenyérré válsz. Bármit keresel, azzá válsz. Ha a Lelket keresed, azzá válsz. Minél inkább választod a Lelkeddel való kapcsolódást, annál inkább átragyogja Valódi Önmagad Fénye az életedet. Ezért azt javaslom, hogy használd ezeket az anyagokat minél gyakrabban, akár napi szinten is.

A kurzus részvételi díja csak 2100Ft.