Vannak olyan helyzetek, amikor nagyon tudunk fájni. És sokszor a lelki fájdalom sokkal jobban megvisel minket, mint a fizikai. Az ember lét velejárója, hogy megtalálnak minket helyzetek, amikben fájunk. De az már a saját választásunk, hogy mit kezdünk ezzel a fájdalommal.

Azt írtam lelki fájdalom, de tulajdonképpen ez az elnevezés nem is pontos. A Lélekben állandó a nyugalom és béke, a fajdalom2Lélek nem tud fájni. A gondolataink és az általuk kiváltott érzelmek azok, amik fájnak. És sajnos sokszor azt választjuk – automatikusan -, hogy tovább tápláljuk a fájó gondolatokat, és a fájdalom egyre jobban fáj, szenvedéssé alakul.

Szokták azt mondani, hogy ha nem éled meg a fájdalmat, akkor elnyomod és belülről pusztít tovább. Igen ilyen is van. De a fájdalom megélése nem egyenlő annak táplálásával. A fájdalom energia, ami mozgásban van. Annyi a dolgunk vele, hogy engedjük folyni, változni.

Ezt persze nem mindig könnyű megtenni, amikor fájunk.

Három hanganyag készül, ami ebben segít:

Fájdalom Hanganyagok

2015. november 25-én TeliHoldnál kezdem küldeni

AJÁNDÉK! TeliHoldas ajándékom az, hogy minden megrendelő megkapja a Fájdalom Hanganyagok mellé a korábbi Elengedés Kurzust.

A három Fájdalom Hanganyag díja 2500Ft, amennyiben megrendelésed megérkezik november 24-ig.

Mi nők, amikor fájunk sokat bántjuk magunkat, és teljességgel elpusztítjuk ilyenkor a női kisugárzásunkat, amely önbecsülés nélkül, önbüntetés közepette nem tud virágozni.

A Hathor Tánca hanganyagok segítenek abban, hogy őrizd és tápláld a női kisugárzásod függetlenül az életed történéseitől:

HATHOR-TÁNCA Hanganyagok

a hanganyagokat november 25-én küldöm ki újra

13 rövid táncmeditációs hanganyagot kapsz, melyek segítségével önmagadból sugározhatod ki azokat a női minőségeket, energiákat, melyek megélését nagyon sokszor a férfi visszajelzésétől tesszük függővé.

A hanganyagok kedvezményes díja 3600Ft, amennyiben megrendelésed és befizetésed megérkezik november 24-ig.

KEDVEZMÉNY! A Hathor Tánca és Fájdalom Hanganyagok együttes díja 5000Ft, amennyiben megrendelésed megérkezik november 24-ig.

Jelentkezéshez töltsd ki az alábbi űrlapot:


Hogyan szólíthatlak: *
Email címed: *
Teljes neved:

*
Telefonszámod:

*
Pontos címed:

*
Melyik hanganyagokat szeretnéd (Fájdalom, Hathor Tánca, mindkettő):

*