„Ha igazán el tudunk engedni, akkor meggyógyulnak kapcsolataink és a múltunk befejezetlen történetei. Problémáink többsége olyan életterületekhez kapcsolódik, ahol félünk az elengedéstől és attól, hogy továbblépjünk egy másik szintre…Amikor elengedünk, akkor növekszik a szeretet.” Chuck Spezzano

A szeretett társ, barát, gyermek elvesztése hatalmas fájdalommal jár és életünk egyik legnagyobb beavató tanítása.

couple getting divorced

Az elválást, a veszteséget hozhatja a halál, egy kapcsolat, vagy házasság megszakadása. Az elválás történhet a saját döntésünkből, a másik döntéséből, vagy a sors akaratából, de mindenképpen veszteség, űr marad bennünk, tátongó seb a szívünkön, melyet be kell gyógyítanunk ahhoz, hogy ismét át tudjuk magunkat adni az élet csodájának.

Régebben többször tartottam Válási Szertartásokat, amelyek nagyon mélyek voltak és szép áttöréseket hoztak a fizikaiban véget ért, de energetikailag nem elengedett kapcsolódások börténébe bezárultaknak.

Most a Válási Szertartás Hanganyagát kedvezményesen rendelheted:

Válási Szertartás Hanganyagok

2020. október 1-ig kedvezményesen rendelheted

Két hanganyagot kapsz, az egyik abban segít, hogy fizikai, energia, érzelmi és gondolati síkon el tudd engedni a véget ért párkapcsolatot, a házasságot, barátságot, valamilyen módon megszakadt egy családi kapcsolatot, hogy a másikra szeretettel gondolva tudj tovább lépni.

A másik hanganyag abban segít, hogy életed átalakuló, változó helyzeteit a legnagyobb szeretettel segítsd át a semmibe és onnan a legnagyobb szeretettel és bizalommal fogadd az érkezőt.

A belső szertartás-hanganyagok  részvételi díja 4500Ft helyett most 3300Ft, amennyiben megrendelésed megérkezik október 1-ig. A hanganyagokat október 2-án küldöm ki.

Megrendeléshez töltsd ki az alábbi űrlapot:


Hogyan szólíthatlak: *
Email címed: *
Teljes neved: *
Telefonszámod: *
Pontos címed: *
Hozzájárulok hírlevél küldéséhez
Az adatvédelmi tájékoztatót elfogadom