2019. április végén-május elején Rómában jártam egy kis csapattal. Hívást kaptunk arra, hogy a Kolosszeum, azaz a Halál Templomának energiáját megtisztítsuk és visszahelyezzük ezt a helyet eredeti energiájába, újraszenteljük az ÉLET TEMPLOMÁVÁ, a május elsejei Szerelem energiában. Ezzel dolgoztunk négy napon át, Róma, és az Ízisz-Magdaléna Háló különböző pontjain. Pár nap és egy éve lesz annak, hogy ezt a folyamatot elindítottuk. És most újabb hívás érkezett.

Egy éve Rómában fontos volt, amit tettünk, és nem EGYedül tettük. Sok égi erő segített és vezetett minket. Sok ember teremti ezt szerte a Világon, amit energetikailag létre hozunk összeér. És energetikailag is többen csatlakoztatok hozzánk egy évvel ezelőtt.

És mi történik most?

Egyre több rejtett és mocskos információ kerül elő azzal kapcsolatban, ahogy az Elit – Anunaki, Illuminati, Amun Papság, Mátrix Urai, háttéhatalom, sok név ugyanarra – a tudat erejével visszaélve az emberiségen keresztül hozta-hozza létre azt a kollektív rémálmot, ami a a Föld történelmének nagy része. A Földet az Öröm és Élet Bolygójából a Halál Szentélyévé változtatták. De az ÉLET SZENT. A SZERETET FÉNYE mindent átalakít. Ahogy átírjuk az egyéni történetünket, valóságunkat az ÉLET TEMPLOMÁVÁ úgy íródik át a kollektív valóság.

A Halál Szentélyének, a Mátrixnak a falai erőteljesen megrepedtek. Látod a képet, ahogy az aszfalt repedésein kibújik a fűszál és lüktet benne az ÉLET? Ez történik most.

Várlak a következő folyamatban ezt tovább táplálni:

ÉLET TEMPLOMA HANGANYAGOK

a harmadik hanganyag május 22-én reggel érkezikrome2019.2

Három hanganyag készül.

Április 23. ÚjHold – Összekapcsolódás a Forrással, mely a Kolosszeum helyén lévő Tavat táplálta, melynek közepén a Szerelem, az Élet Szentélye állt. Lelkünk tiszta forrásvizével kitisztítása mindazon történeteknek, melyekben méltatlanul feláldozódtunk illúziókban, melyek akkor szerelemnek tűntek.

Május 1. Szerelem Ünnep – Összekapcsolódás Vénusz Templomával, a Kolosszeummal és az energetikai mintázattal, melyet ott tavaly leföldeltünk. Saját életünk azon területeinek újraszentelése, ahol eddig nem az Életet teremtettü, tápláltuk.

Május 22. ÚjHold – Összekapcsolódás Diana Szent Erdejének tavával, a Nemi Tóval, Ízisz Tükrével. Átírása olyan múltbéli történeteinknek, amikor a Tudatunkat a sátáni erők szolgálatába állítottuk, direkt, vagy indirekt módon.

Egy hanganyag díja 2200Ft, három hanganyag együttes díja 5500Ft.

Jelentkezni az űrlap kitöltésével tudsz:


Hogyan szólíthatlak: *
Email címed: *
Teljes neved: *
Telefonszámod: *
Pontos címed: *
Melyik hanganyagokat szeretnéd (április 23, május 1, május 22): *
Hozzájárulok hírlevél küldéséhez
Az adatvédelmi tájékoztatót elfogadom