“Kövesd a szíved, amíg élsz. Tégy mirhát a fejedre, öltözz finom vásznakba. Kend meg magad az Istenek megszentelt olajaival. Gyönyöröd növekedjék és szíved sose legyen nehéz” (Intef Fáraó sírjából)

Az egyiptomiak az ősi időktől kezdve használták a különböző olajokat szertartásos célokra, gyógyításra és a mindennapokban.

illatokegyiptom2Az elmúlt években több energetizált olajom is született. Többen jeleztétek, hogy kifogytatok belőle, ezért most hozok magammal belőlük újra. Rendelni a szeptember 10-ig tudsz, a készlet erejéig:

Magdaléna Olaj

A Magdaléna Olaj egyiptomi balady – helyi – rózsából készül. A balady rózsa illatában benne van Egyiptom földjének minden varázsa, mélységesen szép női energiája, ahogyan benne volt Mária Magdalénában is, akit Kleopátra unokájaként és Ízisz Papnőként erős szálak kapcsolnak Egyiptomhoz. És még valami benne van a balady rózsában, a mindenki számára elérhető, azaz bárki Magdaléna energiájának edényévé tud válni, aki elég bátor ahhoz, hogy a Lelke szerint éljen.

JÉZUS OLAJ

Kairó öt Szent Családhoz kapcsolódó, ma is zarándokhelyként működő pontján csatornáztam a rezgéseket, melyek  Jézus szenvedés-mintázatokból kiemelő üzenetei. Öt hanganyag készült, és ezzel az öt energiával telítődött a tömjénből készült parfüm-olaj.

JÓZSEF OLAJ

Kairó öt Szent Családhoz kapcsolódó, ma is zarándokhelyként működő pontján csatornáztam József apai üzeneteit. Öt hanganyag készülr, és ezzel az öt energiával telítődött a szikamor fából készült parfüm-olaj.

A legenda szerint Mária és József Kairóban egy szikamor fánál keresett menedéket, amikor a csecsemő Jézussal menekültek Heródes gyilkos szándéka elől. A legenda szerint a fa törzse ki is nyílt, hogy elrejtse a családot az üldözők elől. Amúgy a szikamor fa megjelenik Ízisz és Ozirisz mítoszában is, szikamor fa fogadja magába az Ozirisz testét rejtő ládát.

MÁRIA OLAJ

Kairó öt Máriához kapcsolódó, ma is zarándokhelyként működő pontján csatornáztam Mária anyai üzeneteit. Öt hanganyag készült, és ezzel az öt energiával telítődött a damaszkuszi rózsa parfüm olaj. A virágok királynőjének nevezett damaszkuszi rózsa olaja  lehorgonyozza a test szintjén Mária eszenciáját, így az gyorsabban válik a fizikai megtapasztalásod részévé.

KLEOPÁTRA OLAJ

A  Kleopátra parfümolaj illata pont olyan, mint Kleopátra maga, nyomot hagyó. Finoman fűszeres, ami az orrodban marad, és amiben az érzékeid vágynak újra és újra megmártózni.

Ez a néhány sor pár évvel ezelőtt bukkant rám a fodrásznál:

„Szép az, ahogy egy nő él. A szépség belül lakik, és nem a tükörben. A kérdésem nem az, hogy „mit akarsz tenni a hajaddal?”, hanem az, hogy „mit szeretnél tenni az életeddel”. Mert az a szép. Amikor belépsz a szobába és ott hagyod az emlékedet. Amikor senki sem néz, de minden szem lát. Ez a szép.”

Pont ilyen Kleopátra. Pont ilyen az olaja és pont ilyen a Szíve Vezetésében Élő Nő.

A 20gr-os olajat 2500Ft-ért, az 50gr-os olajat 5500Ft-ért tudod rendelni. Az olajhoz tartozó hanganyagokat 1000Ft-os díjért tudod kérni.

KEDVEZMÉNY! 3 olaj rendelése esetén a negyediket ajándékba kapod!

Megrendeléshez küldd el a neved, telefonszámod, az olajok nevét, méretét, illetve tüntesd fel, hogy kérsz-e mellé hanganyagot: jelentkezem@vereskriszta.com

A megrendelésedet emailben igazoljuk vissza, kérésedet a készlet erejéig tudjuk teljesíteni, ezért javaslom rendelj minél hamarabb.